Adtok reggelihez a gyereketnek gyümölcslevet/kakaót?
Adnék,de csak vizet kér. Tea van minden nap. Nagyon ritkán iszik 1-2 kortyot.
Annyi,hogy mi tejet nem iszunk,mert családilag nem bírjuk a tejet.
Gyümölcslé is majdnem mindig van itthon.
Nem, 2 éves.
Tejet, kakaót mi sem iszunk, így igazából ez nálunk teljesen kiesik. Teát is max. télen iszunk 2-3 alkalommal, úgyhogy ennyiszer kapott.
Alapvetően 95%-ban vizet iszunk csak, van itthon szörp általában egy üveggel, de nem mindennaposan isszuk azt sem. Gyümölcslevet ünnepekkor veszünk általában, vagy ha pont megkívánjuk, de az is ritka.
Szóval, mivel mi is vízivók vagyunk, így igazából a gyerek is ezt kapja. Heti egyszer megyünk anyósomékhoz, ott szokott kubuzni, szörpözni, nem zavar, nekem belefér.
Tejet kap reggeli és vacsora mellé. Kakaóval kínáltam már, nem jött be neki, nem kéri, ami amúgy számomra érthetetlen, mert a forró csokit vagy a kakaós sütiket bezzeg szereti, szóval nem tudom, miért, de nem kell neki. Nem zavar, annál kevesebb cukor, csak na :D
Egyébként vizet iszik. Gyümölcslé néha akad, leginkább hétvégén a nagyinál, itthon nem nagyon isszuk mi sem, nagy ritkán ha rákívánunk, akkor veszünk egy nagyobb dobozzal, de ennyi. Viszont azt sem reggelire kapja, max tízóraira vagy étkezések között, ha kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!