Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2008. márciusi babák anyukái...

2008. márciusi babák anyukái vannak itt?

Figyelt kérdés
Mi újság veletek,miket tud már gyerkőcötök?Miket csinál szívesen?Kistesót szeretnétek?
2010. okt. 8. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom 2008.03.10.-én született.Nagyon okos,eleven kislány,egy percig sem unatkozom mellette.5-ig elszámol,tudja,hogy hívják anyát apát,szinte mindent mond már.Régebbi dolgokra emlékszik és elmondja.Ezerrel utánoz engem,törölget,felmos,telefonál...

Kistestvért szeretnénk neki.Sajnos nemrég volt egy spontán vetélésem:-(Pedig nagyon örültem a babának,mert pont 3év lett volna a korkülömbség,amit szerettem volna.

Ti,hogy vagytok?Ja és mi Győriek vagyunk.

2010. okt. 8. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:

2008 jan.31.

A lányom beszél már régóta összefüggöen.Sokat játszik,föz,babázik.Babázni nagyon szeret.Pelenkázza,eteti,ha megyünk sétálni hozza a babát is ababakocsival.Utánoz engem.Számol magyarul -németül 10 ig.Mondókázik amit akar.Csiga biga,ez el ment vadászni......Nálunk van egy kis öcsi,7 hónapos.Öltözködik egyedül,vetközik.21 hós kora óta teljesen szobatiszta.(erre nagyon büszke vagyok).Régóta egyedül eszik iszik.Szeret

homokozni.Virágokat nagyon szereti.

Lenne még sokminden.

Ti???

2010. okt. 9. 06:32
 3/12 anonim ***** válasza:
az lemaradt,mink Németországban lakunk.A lányom is mondja hogy hívják,hány éves.
2010. okt. 9. 06:33
 4/12 anonim ***** válasza:
2008.04.01-én született a lányom. Összefüggően érthetően beszél, mondja hány éves és hogy hogy hívják, szobatiszta. Szeret rajzolni, festeni, énekelni, gyurmázni, biciklizni. Már van hugicánk, 8.5 hónapos. Imádják egymást.
2010. okt. 9. 07:13
 5/12 anonim ***** válasza:

2008.május

Szépen beszél, számol, betűket felismeri, sok éneket, mondókát tud. Csak ovis lesz, nem szobatiszta, hallani sem akar róla, majd jövő nyáron..Imádja az kisautóit, könyveit, szeret sétálni, bogarakat nézegetni.

Tesót egyenlőre nem szeretnék, nagyon fáradt vagyok, az alvás nem a hobbija:)

2010. okt. 9. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:

2008.03.21.

A kisfiam most kezdte az ovit,régóta beszél már mond mindent ragozva,mondókát,verset számol 10-ig a 7es kimarad:)Tudja a nevét és hogy hol lakunk,mivel kint élünk Németországban így németül is tud pár szót mondani.

Kis tesó nincs még de még várunk egy kicsit most kezdtem el dolgozni.Szobatisztaság is várat magára,tudja és mondja is hova "kellene"csak nem hajlandó sehova csak a pelusba.

2010. okt. 9. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak:ovit?De furi...én úgy tudtam 3 éves kortól mehet csak,és szobatisztának kell lennie.

Kérdezőnek:az én fiam 200 májusi.A szobatisztaság egyáltalán nem érdekli,beszél(nem mondatokban,de 2-3 szót már összerak,igaz,ragozás nélkül),imád fürdeni,nem régen kezdett "rajzolni","festeni",szereti a munkagépeket,járműveket.Nagyon anyafüggő(velem fürdik,velem alszik el,éjjel ha felébred csak én vagyok jó neki stb.),de nyitott,barátkozó,és-hihetetlen ilyen kicsi korban-de jó humorú kis fickó.Jövő szeptemberben megy oviba,és vagy jövő nyárra,vagy utána év tavaszra tervezzük a kis testvért.

2010. okt. 9. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja,látom,Németországban éltek...
2010. okt. 9. 16:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Megint én,az utolsó,és előtti.Szóval 2008(a 8 lemaradt)májusi a fiam.
2010. okt. 9. 16:27
 10/12 A kérdező kommentje:

Az én kisfiam 2008.03.23-án született(húsvét vasárnap:))

21 hónapos korától beszél,rengeteg verset tud,egész nap mondókázik,énekel.Ja,meg a takarítás a mániája,fiú létére még vasalója is van,mindig segít.Pisi már 5 hónapja a wc-be megy,de a kakihoz mindig pelust kér,úgy látszik attól még egyenlőre nem tud megválni...Mi kistesót nem tervezünk,aztán lehet,hogy pár év múlva megváltozik majd a véleményünk...Köszönöm a válaszokat,jó egészséget mindenkinek!

2010. okt. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!