Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a babe...

Mi a véleményetek a babe termékekről?

Figyelt kérdés
Kislányom bőre nagyon érzékeny és ráadásúl ekcémás is!
2010. okt. 8. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó!!

Babám 1 hónapos kora óta használunk babé fürdetőt, testápolót és popsikrémet!! 22 hós

2010. okt. 8. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem vált be, nagyon drága, én használom el.

Ami viszont rendbetette a száraz bőrét, neogranormon fürdető, testápoló! Próbáldd ki először a zöld neogranormont, olcsóbb, 1 hét alatt szép lett a bőre, azóta csak azt használom neki. 600ft

2010. okt. 8. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is nagyon bevált. Volt koszmó elleni samponunk, testápolónk és naptej.
2010. okt. 8. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált, pedig kisfiamnak extra érzékeny a bőre és ő is ekcémás.
2010. okt. 8. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is jó volt a száraz bőrére. Van olajos fürdetőnk, testápolónk, samponunk meg napozókrémünk. Nem használjuk napi szinten, csak néha-néha.
2010. okt. 9. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ekcémás vagyok, másban nem tusolok, fiamnak sem egyszerü a bőre, ettől nem száraz, jó nagyon. Samponja is babe, a testápolóját nem szeretem, mert citromos, kevésbè hidratál, nem annyira zsíros.
2010. okt. 9. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!