Más 2 év körüli gyerek is végigsírja a hajszárítást?
Nem ordít, csak sír, szépen, kitartóan. Biztos álmos is persze... már gondoltam, hogy napközben fürdetem meg, és akkor mosunk hajat is. Nem olyan régóta kezdtük, kb. 1 hónapja, mert eddig nem volt mit szárítani. :)
Vagy majd elmúlik? Nálatok hogy van?
nálunk a hajmosásnál ordít a szárításnál már csak sír. sokáig nem zavarta, aztán egyik napról a másikra így zajlik.... 2.5éves. a fogmosást is végigüvölti. Pedig trauma nem érte- nem értem miért.
Majd kinövi gondolom.... :-)
:) Köszi a válaszokat.
Miénk szereti a hajszárítót, ugye eddig csak az enyémet száríottuk, neki olyan pici haja volt, hogy mire megtöröltem, megszáradt neki. De most hirtelen elkezdett neki nőni (hálistennek, mert mégiscsak lány a szentem), és vizes hajjal már nem fektethetem le (nyáron még elment néha a kániukulában). Így elkezdtük neki..
Persze a mosást végigordítja. A szárítást már csak olyan mérsékelten sírja végig (pedig nem tart sokáig). Hát remélem megszokja, mert innentől kezdve szárítanunk kell neki is.
Amikor elkezdtük növeszteni a fiam haját Ő is végig sírta pár hétig. Aztán elkezdtem neki énekelgetni közben. Semmi különöset csak annyit, hogy séró-báró, de ezt sokszor, különböző dallamokban, különböző hangokon. most ott tartunk, hogy szinte minden fürdetésnél belefekszik háton a vízbe, és elkezdi énekelni hogy séró-báró. Akkor üvölt, ha nem engedem neki a haját bevizezni.
Hidd el, meg fogja szokni. Előbb-utóbb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!