Neutrogena alkalmazható gyereknek?
A 10 éves már nem kisgyereke és nem értem, miért nyulkal a szájába, hacsak nem értelmi fogyatékos.
Amúgy meg semmi baja nem lesz a kremtol
Alkalmazható, de általában nem szokott használni.
A gyerekeknél gyakran ekcéma és/ vagy étel vagy egyèbi tollerancia okozza az ilyen komoly szárazságokat.
Ez a krèm pedig erre nem fog használni.
(10 évesen én sem nyúlkáltam a számba, az 5 èvesem sem tesz már ilyet)
Ez érdekes, húgom is simán, meg a felnőttek jó része is állandóan az arcához, szájához, orrához ér és észre sem veszi. Buszon, irodában, mindenhol látom. Covid óta valahogy figyelem.
Amíg meg a suliba elmegyek a gyerekért, kicsitől nagyig a 10 perc alatt látok legalább 5 olyat.
Nem úgy kell érteni, hogy a szájába lóg a keze, de az ember óhatatlanul hozzáér egyszer-egyszer, főleg a gyerekek.
Bár lehet, csak én vagyok túl jó megfigyelő, pl metrón sem fejhallgatóval a telefonomban bámulva ülök, ezért tudok megfigyelni mindent.
Száraz bőrnél sokkal jobb a hideg vizes kézmosás!
A Neogranormont nem veszi a szájába, az biztos, mert nem kellemes. De ilyen problémára nem jó, mert nem lehet gyakran alkalmazni, a zsíros állaga miatt. Mondjuk, este lefekvéskor bekenve jó.
La Roche Posey. Ezek a termékek nagyon jók (bár nagyon drágák is egyben.) Krémek, tusfürdők, különféle problémás bőrre, gyógyszertárban árulják, ott tanácsot is adnak. Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!