Milyen édességeket adtok a gyereknek?
7 es 3 evesek
- Naturjoghurtot keverek be sajat keszitesu lekvarral, vagy gyumolccsel es mezzel heti parszor
- palacsintat sutok 1-2 hetente 1x, fejenkent 4-et esznek meg, kakaosan vagy fahrjasan szoktak kerni, amihez keerek cukrot (a tesztahoz nem)
- ezen felul alkalmankent kapnak desszertet heti 1-2x az oviban, suliban
Ezeken felul havonta 1x sulis szulinapon van olyan igazi edesseg (torta, csoki, cukor), illetve csaladi szulinapon a torta parszor egy evben, husvetkor es mikulaskor csoki (viszonylagosan beosztva par napig), es havi 1x szoktam piskotat sutni.
Kisebb korukban gyumolccsel izesitettem tobbet, es nem hasznaltam hozzaadott cukrot, max. mezet 1 eves koruk folott, abbol sem sokat. Vegan tortakat csinaltam.
Haaat
A hazi lekvar szorp suti palacsinta nyaron fagyi annak szamit akkor heti 14x biztos. 🤣
Klasszik csoki edesseg max a sutiban van es unnepekkor egy ideig amig el nem fogy.
3 es 6 evesek
1.5 és 4 évesek.
Én nem vagyok ez a neegyencsokitagyerek fanatikus.
Nálunk mindig van itthon, kapnak ha kérnek.
Inkább egyék itthon, már most, mértékkel, mint ne egyék x ideig majd onnan rákapjanak mert eddig nem volt szabad.
Semmi baja nem lesz. Mi is csokin nőttünk fel.
Jöhetbek a lándzsák 🤣
Mindig van itthon. Ha kér,kap. 17 után már nem. 7 éves lány.
3 éves koráig nem nagyon kapott cukrosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!