Tényleg ezen múlik, hogy egy gyerek milyen evő lesz?
Én nem értem a prpblémát. Normális a súlya a kislánynak? Gondolom igen. Akkor miért kéne nagyevőnek lennie?
Erőltetni, tömni ártalmas, rossz berögződés, hogy így kell. Minél többféle ételt felkínálni viszont jó dolog. Hadd kóstolja meg, ha szeretné. De kényszer nélkül.
Kevered a szezont a faxommal.
A 4 éves gyereknek nem kell sokat ennie. Annyit kell ennie, amennyire biológiailag szüksége van. Se többet se kevesebbet. Ez néha nagyobb mennyiség, néha kevesebb. A lényeg a minőségi étkezés.
A fűszeres hús adása nem tömés, ha a baba elfogadta. A tömés az, hogy akarata ellenére lenyomják a torkán, mindegy hogy ordít, vagy lelkileg zsarolod, hogy egyen.
Az, hogy a kétéves mekkora, az genetika. Én fiam viszonylag jó evő, de főleg zöldség és gyümölcsöt eszik, sovány húsokkal. Ő mindig legalább fél évvel idősebbnek tűnt a koránál, mert az apja és én is magasak vagyunk. Ettől még teljesen egészséges, izmos, szálkás alkat. Nem nyújtom álmában, hogy nőjön, tehát nem direkt növesztjük magasnak.
Nem, nem ezen múlik.
2 gyerek, ugyanaz a "módszer", az egyik fényevő, pehelysúlyú, míg a másik nagyon jól eszik, egészséges súlyú.
10-es, pont az a gyerekem szuper étvágyú, aki 3,5 éves koráig szopizott. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!