Szép a Rafael név?
Szép, csak ne becézd;mert ha kis korában mindenki úgy szokja meg, hogy Rafi, egy tinihez, meg egy felnőtthöz már nem illik, hogy Rafi, és rajta ragadhat; és én már pl 13 évesen , ha pl Rafael lennék, már nem érezném jól magam, ha Rafinak szólítanának.
Másik: Én a Rafael nevet kicsit lágynak találom, szóval szerintem adnék mellé mindenképpen még egy keményebb, erőteljesebb hangzású nevet második keresztnévnek. pl Mihály, Hubert, Nándor, Dénes, Richárd, Ignác, László, Máté, Zétény, Gábor, Kristóf, Félix(még kicsit ez is lágy, de már közel sem annyira, meg, ahogy próbálgatom, tök jól passzol) ; Alajos, György, Tamás, Damján, Zsolt, Zsigmond, Dániel, Benjámin, Oszkár, Nimród, Viktor, Vilmos, Vincent, Jónás, Jonatán, Patrik, Erik, Péter, Zénó, Zotmund, János, Attila, Gilbert, Győző, Kventin (najó,ez is lágyabb; meg még írtam pár lágyat. Xd) ; Pál, Csongor, Xavér, Gyula, Jeromos, Loránd, Jusztin, Károly, Csaba
Ez már lehet egy egyszerűbb név is, úgyse azon lesz szólítva, csak lényeg, hogy keményebb hangzású név legyen, meg ugye jól csengjen össze egészében a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!