Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon miért nem eszik?

Rakottkrumplistészta kérdése:

Vajon miért nem eszik?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodom azon, hogy vajon mivel is él a gyerekem.. olyan szinten keveset eszik, hogy az hihetetlen. Nagyon aggasztó és borzasztó érzés. Próbáltam már mindent de tényleg, vitaminok, étvágyhozó italok.. tanácsolták azt is( mivel blokk lakásban lakunk) hogy minden étkezés előtt vigyem ki egy kicsit sétálni mert állítólag úgy jobb lesz az étvágya a friss levegő miatt. Nem vált be.. El panaszoltam az orvosnak is, hogy szinte semmit nem akar meg enni csak annyi volt a válasza, hogy itassak sok vizet vele. Jóóó, és mi van, ha azt sem hajlandó meg inni? Nem tölthetem le a torkán.. szóval nagyon tanácstalan vagyok. Eddig még volt 1/2 dolog amit szeretett és mindig meg evett ha nem is sokat de egy keveset belőle .. bár az is aggasztott, mivel egyoldalú táplálkozás sem egészséges ugyebár de legalább evett valamit.. de most már azokat sem eszi és egyszerűen nem tudom már mit adhatnék, hogy el fogadja. A leves ételeket még csak meg sem kóstolja. És sajnos a székletén is meglátszik.. olyan kis bogyókat kakil, mint a birka kaki. Kissé sápadt is a gyerek.. tehát aggasztó a helyzet és ahogy már említettem, a doki nem igazán mondott semmi értelmeset. Van valakinek ötlete hogy hogyan bírjam rá az evésre vagy valami jól bevált étvágyhozó esetleg? Kérlek mondjatok valamit..

(3 éves kisfiúról van szó. Jelenleg 15 kg.)

2023. márc. 23. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Intézményesített már a gyerek? Mert ha nem, akkor más gyerekkel együtt kajálás talán segítene a dolgon.
2023. márc. 23. 23:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi bőven elég egy 3 évesnek, túlparázod. Lányom ennek a tizedét nem ette, nem is volt 15 kg. 12 volt 100 centihez. Ha evett egy fél banánt és egy kiflicsücsköt egy negyed szelet sajttal, az már egy brutál jó nap volt. Arra mondtuk hogy jól evett.
2023. márc. 24. 07:02
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Így is kövér, mit szeretnél még?
2023. márc. 24. 07:36
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen jó a súlya , enyém átlagosan eszik és 100cmhez alig éri el a 14kgt, ez van. Ha normál az alkata, akkor tuti hogy eszik annyit amire szüksége van, ne stresszelj ezen.
2023. márc. 24. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!