Mennyit eszik és mekkora a 4 éves fiatok?
Fiam jövő hónap elején lesz 4 éves.
Szeptember óta, amióta ovis, rengeteget eszik. Leírom a mai napját:
Reggeli itthon egy pohár kakaó, 2 szelet (én vágtam, nem vékony) parizeres kenyér
Oviba reggelizett, ott is szendvics volt, nem tudom mennyit evett
Oviban ebéd, leves, tejfölös pörkölt, nokedli.
Hazafele meg is ette az uzsonnát, fél kifli valamilyen vajkrém
Utána itthon egyből ebéd, rakott zöldbab. Egy felnőtt férfi adagja kb.
3fele már éhes volt, evett egy almát
4kor kért egy vajas kenyeret, mind megette
5kor egy kis zacskós ropi
Itt van 6óra és éhen akar halni
Vacsorára általában megeszik 4virslit simán, 2 zsemlével.
Kb 2x annyit eszik, mint én 30éves felnött nő létemre.
114cm és 17kg. (Kb, en mértem)
Áprilisban lesz 4.
Reggel meleg szenvics, oviba gyümölcs, ebéd ami van. Ahogy haza jön eszik, vagy amit főztem, vagy szenvicset.
Nem szereti a zöldségeket nyersen, főzeléknek mehet.
Gyümölcsöt is ha olyanja van, magvakat szereti.
105 cm 21 kg.
11, nem kis termetű. Ez az átlag. A kérdező 4 évese egy átlagos 5 éves méretével rendelkezik.
Átlagos 4 éves fiú 104 centi körüli.
Nem írok napi kaját, mert itt szétszednek kb mindenért... De a fiam, most lesz 4 éves jövő hónapban, az utóbbi 1-2 hónapban kezdett el rengeteget enni. Eddig alig alig, válogatott, nem kért, inkább a játék, inkább kint lenne, stb. Most meg mind az 5 étkezésből nagy étkezést csinál kb. Az uzsonnát hazahordjuk oviból, mert ebéd után hozom el. Hazaérve azonnal leül megenni, pedig elvileg bent is eszik, és néhanapján repetát is kér.
105cm, 17kg. Én valami növekedési ugrásra gondolok, de nem tudom van-e még ebben a korban is. Mindenesetre az eddigi étkezéséhez képest örülök a nagy változásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!