Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen meséket olvastok/néz a...

Milyen meséket olvastok/néz a gyereketek?

Figyelt kérdés
4-7éves gyerekre gondolok
2023. febr. 28. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Biztos a kőtáblán használja a baralangban a gyakori kérdéseket.

Na de viccet félre téve, első kérdés a 15 éve tartó gyakori kérdésekes karrieremben, amin felröhögtem.

2023. márc. 1. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
11-et nem ide szántam, hanem az ő kérdéséhez amúgy, amit a nem meséző kérdező kitett. ;)
2023. márc. 1. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
11, a gyerek gyakorizik este 10-kor?
2023. márc. 1. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
9 én nem is nyomogatnam neked a pirosat, ha eleve nem ezzel a vergodessel indítasz, hogy jajjj most nyomoogassátok a pirosat. Borzasztó mikor felnőtt nők ennyire fullba nyomják a dedot. Te pont az az anyuci vagy aki tuti mindent másként csinál mint a “nagy átlag” aztán veri a nyalat, hogy őt ezért bántják, holott nonstop magatoknak provokáljatok ki ezeket a beszolasokat a cinikus kommentekkel meg feltűnési viszketegségel. Nem néz s gyereked mesét, kb ennyi lett volna a lényeg. Megsúgom vannak meg páran csak ok nem érzik szükségét eljátszani a Hattyu halálát mint az ilyen divatanyuk.
2023. márc. 2. 12:41
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
14, nagyon mellé. Egyáltalán nem érdekel mások véleménye. A gyakorin kívül senkinek nem is "hirdetem" a szokásainkat. Még családon belül se kerül szóba. ;)
2023. márc. 2. 17:48
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

A gyakorin kívül 😄😄😄

Aha szóval “csak” az Internetre teszed fel a véleményed amit akárki olvashat, értjük. De face to face a családtagoknak már nem mondanád meg, hogy de gáz amit ő csinál. Csak ismeretleneknek szigorúan arc és név nélkül. Világos….

2023. márc. 3. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

"hogy de gáz amit ő csinál"

Tükör van otthon? Akkor nézz már bele!

Itt csak ti jöttetek a szegény gyerekkel. Én nem mondtam értékítéletet arról, aki tévéztet, csak leírtam, hogy az enyémek nem.

2023. márc. 4. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

Ja nem, nem mondtál,te csak provokálsz.

Akárhogy mosdatod magad, nem más kommentjeivel van itt baj, hanem a tiéddel.

2023. márc. 5. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!