Baj van, mi ez?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, megijedtem. Kisfiam 4 éves és szeret szagolgatni. Meg néha úgy megy pviba, hogy repül és vinnyogó hangokat ad ki, mert ő a kis Hu. Meg érdeklik a gépek. Mosógép, ventilátor, bojler, gázkazán... Elmegyünk pszichiáterhez. Pszichológusnál már voltunk, szerinte nem autista. De mi ez akkor?
2023. febr. 22. 08:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Igazi gyerek szerintem akinek van képzelőereje és szerelő lesz
2023. febr. 22. 08:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez alapján, amit írtál, csak játéknak hangzik. Ha az oviban sem mondanak erre semmit, na meg ha már voltatok pszichológusnál, és szerinte is rendben van, akkor miért ijedsz meg? Életkori sajátosság az ilyen típusú játék. Most hogy valaki azt játssza, hogy ő egy tigris, más meg hogy repülő, hát nem totál mindegy?
2023. febr. 22. 08:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém meg hasra feküdt és kígyót játszott. Vagy négykézláb ugatott, mert éppen kutya volt.
2023. febr. 22. 08:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 1.5 éves ordít mindtha oroszlán lenne:D

1es

2023. febr. 22. 08:15
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

"De mi ez akkor?"

Egy normális 4 éves.

Amúgy én 4 évesen azt játszottam mindig hogy oroszlán vagyok az Oroszlánkirályból. Anyám kivolt hogy minden nap kilyukadt egy gatyám a sok négykézláb mászástól, de legalább nem cipelt pszichiáterhez.

2023. febr. 22. 08:16
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Az én lányom 4 évesen folyton miákolt, mert ő egy macska. Szülinapjára gombolyagot kért. És folyton úgy utalt magára, hogy "a kiscica".

Aztán kinőtte. Hamarosan 11 éves, és régóta nem kiscica már (sajnos. Pedig olyan aranyos volt.)

2023. febr. 22. 08:22
 7/13 babyboom567 ***** válasza:
100%

Az autista ambulancián az első kérdés,nekünk az volt,hogy szerepjátékozik-e.

Mert ha igen, akkor bele tudja képzelni magát más helyébe,és vagy nem autista, vagy inkább asperger vagy minimális autizmus érintettség(a felnőtt lakosság kb 40%-a ilyen minimális diagnosztizálatlan érintettséggel él).Az autisták nagy része pont erre nem képes,hogy a másik érzésibe,belegondoljon(tehát nem tud szerepjátékozni.)

2023. febr. 22. 08:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rutintalan anyuka, aki túl sok hülyeséget olvasott a neten, és most feleslegesen aggódik. 😌

Pszichológus helyett vidd a játszótérre. Semmi sem fejleszti jobban a gyerekeket, mint a szabad játék, és a változatos mozgásformák. Kússzon, másszon, túrja a homokot, és kergessék egymást a többi a gyerekkel! Meg fogod látni, hogy egyáltalán nem lóg ki a kortársai közül.

2023. febr. 22. 08:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan ezzel pszichológushoz meg pszichiáterhez cibálod?!

Szerintem inkább te beszélgess el velük.

2023. febr. 22. 08:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ovis koromban kutyának képzeltem magam, eléggé fárasztó lehetett az anyukámnak :D
2023. febr. 22. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!