Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek ha a gyerekem nem...

Mit tegyek ha a gyerekem nem szól ha fáj valamilye?

Figyelt kérdés
Van egy 7 éves lanyom aki sose szól nekem ha fáj valamilye. Mindig elhallgatja előlem. Csam akkor szól ha már nagyon rossz neki. Fél éve derült ki h laktózérzékeny és nem szólt nekem h fáj a hasa csam kb egy hónap után mikor már nagyon nem bírta tovább. Elmentünk az orvoshoz és megállapította h tejérzékeny. Szerencsére a laktóztabletta működik nála és most már nincs baj. Volt h fájt a foga és nem szólt. Az iskola fogászaton vették észre h gond van. Azt mondja h nagyon fél az orvosoktól és ezért nem szól. Mit tehetek vele? Higy győzzem meg arról h az orvos csak segíteni akar?

2023. febr. 20. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon furcsa, meg elég gáz,hogy ezek szerint nem birsz egy 7 évessel és konkrétan hagytad elromlani a fogait. Az enyém 6.5 éves,én mosom a fogait,egy darab rossz foga nincs és így is évente viszem kontrollra.

Én nem vagyok az a típus,aki mindenre azt mondja,hogy vidd pszichologushoz, de azt kellene nálatok. Neked is,a gyereknek is.Meg mi az,hogy nem vetted észre,hogy rossz az emésztése. Azért azt figyelemmel kíséri az ember,meg nehéz nem észrevenni,már ha csak a szagokat vesszük akkor is.

2023. febr. 21. 11:36
 12/12 anonim ***** válasza:
28%

Gyerekek elég rafináltak tudnak lenni! El tudom képzelni, hogy el tudta titkolni, hogy fájdalmai vannak. Én is elég sok mindent el tudtam titkolni a szüleim elől.

Már csak a miértje a kérdés.

Tanárai mit mondanak?

2023. márc. 17. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!