Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kínaiban vannak jó gyerek...

Kínaiban vannak jó gyerek téli kabátok?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak akarok venni,egy már van neki,de szeretnék még egyet.Azért gondoltam a kínaira,mert nem akarok 5-6 ezer forintot kiadni egy kabátért.
2010. okt. 5. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:

vannak bizony! nálunk most hozták a téli árut. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van itt egy jó turi is. (értsd: nincs még ezerszer átválogatva, szóval korrekt, csak az aktuális tolakodókkal, mázsaszám hordókkal kell szemfüleskedni :) nagyon jó dolgokat ki lehet fogni. Van amikor új cuccok is vannak, még a címke is rajtuk lóg.

Szóval, érdemes szétnézni.

2010. okt. 5. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Kínaiban nincs jó. A normál konfekcióüzletben nincs jó. Butikban nincs jó.

A jó kabátok a túrkálókban vannak. Nem tudom, hogy hány éves a gyerek (bölcsisnek tippelem, ha most kerülsz először szembe a kabátvásárlással), és ebben a korban legfeljebb egy szezonon át viseli az eredeti tulajdonosa, és nem is olyan mozgákony, hogy szanaszét szánkózza.

Ergo, tökéletes kabátot vehetsz, potom pénzért.

2010. okt. 5. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk most jött a kínaiba téli cucc, szuperek vannak, fiúk is meg lányok is. EGyébként a turiban és tök jók vannak, bár még mindig előnyben részesítem a kínait.
2010. okt. 5. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!