Meddig normális hogy a kisgyerek folyton elesik?
Köszi a válaszokat, mindenképp beszélek orvossal. Eddig úgy voltam vele hogy még gyakorolnia kell, még kicsi.
Amikor nekimegy dolgoknak próbál tompítani, ma pl majdnem nekiment az ajtófélfának épphogy sikerült kikerülnie. De a mamánál simán nekimegy a dohányzóasztalnak, vagy séta közben egyszercsak hasraesik, mindegy hogy beton, laminált padló vagy akármi van alatta.
De olyan is sokszor van hogy megy, egyszercsak elveszti az egyensúlyát egy pillanatra, de nem esik el csak megimbolyog majd megy tovább.
A fogkitörés úgy volt hogy sétált és nekiment az apja lábának, elesett és beütötte a fogát egy játékba, ami sajnos ki is ütötte neki.
Szemészetre ma kértem neki beutalót, holnap felhívom a védőnőt hogy ő mit gondol...
Nekem is 16hónapos a lányom. Nekem 10hónaposan indult el,12hónaposan már stabilan járt, esés nélkül.
Én is megnézetném.
Köszönöm szépen!
Holnap reggel kérek időpontot fül orr gégészhez, meg felhívom a háziorvosunkat hogy mit gondol.
Remélem semmi komoly, nagyon megijedtem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!