Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Decemberi, januári gyereketeke...

Decemberi, januári gyereketeket mikor írattátok be az oviba?

Figyelt kérdés

Elkezdett járni, amint betöltötte a hármat vagy csak következő szeptembertől vittétek?

Minden tapasztalat, vélemény érdekel.

2023. febr. 16. 08:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért,siettem...
2023. febr. 16. 08:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A mi ovinkba februárig bevették őket a 3. szülinapjukon. Azóta levitték két és fél évre a korhatárt amúgy.
2023. febr. 16. 08:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbik szeptemberben kezdte az ovit és csak utána töltötte a 3at. A kisebbik decemberben betöltötte a 3at, majd csak következő év szeptemberében kezdte az ovit. Ő is előbb kezdte volna, de tudtuk, hogy költözni fogunk, és nem akartuk, hogy mire beszokna, addigra kivesszük és megint kezdhetjük előlről az egészet. Annyi, hogy így még a nagyobbik 4 évet járt oviba a kisebbik csak 3at fog.
2023. febr. 16. 08:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is február végéig veszik be a gyerekeket, betöltött 3 évvel+ha szobatiszta.Mivel évvesztesen nem számít ovikötelesnek ezért ha nem szobatiszta akkor nem veszik be csak 4 évesen.Hát az enyém március 2.lett szobatiszta 😂😂😂 Úgyhogy szeptemberben ment oviba
2023. febr. 16. 08:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Áprilisban volt beiratkozás, augusztus végén telefonáltak hogy van hely, szeptemberben kezdett, decemberben lett 3 éves.

Ha nem lett volna hely nem veszik fel, mert ugye csak következő êvtől lett volna oviköteles.

2023. febr. 16. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem márciusiak az ikrek. Szerencsére azt mondták lesz hely, így ha szobatiszták kezdhetnek 2,5 évesen is. így tavaly áprilisban beírattam őket, és most januárban kezdtek.

Ez nagyon ovi függő is. Érdemes az óvoda vezetőt megkeresni

2023. febr. 16. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Decemberi a kisfiam, ő így 2 év 9hosan kezdte. Ő bölcsis volt de nem szerettük a bölcsit ezért vittük inkább át az oviba, ő rég szobatiszta volt már így nem volt gond. De van a csoportjában januári kisfiú aki most januárban kezdte éppen 3 évesen. Sokan vannak akik szeretik a bölcsit, vagy anyuka otthon van, ezért csak közel 4 évesen kezdik az ovit.Attol is függ hogy az adott oviban hogy van hely , és hogy mennyire sürgős az anyukának dolgozni visszamenni, stb.
2023. febr. 16. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Februári a gyerekem..

2,5 èvesen kezdett oktòberben.

2 eves koràban àprilisban írattam be..

2023. febr. 16. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Decemberi a fiam, 3 éves kora előtt, szeptemberben kezdte. Előtte jartam vele a baba mama programokra, ott a vezető óvónő beszélgetett vele és ő is jónak látta ha beiratom, én is ezt szerettem volna. Érthetően, tisztán beszélt már stb, jó döntés volt.
2023. febr. 16. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Decemberi fiam a következő év októberében kezdte az ovit, majdnem 4 évesen.
2023. febr. 16. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!