Medrol mennyi idő után hat?
Kb 3-4 nap mire lesz hatása
Mi 14 napig szedjük :(
Oh ti is ugyanúgy valamilyen megfázásos vírus miatt?Akkor igyekszem nem túlaggódni🙈
Nekünk még sosem kellett szednünk Medrolt eddig elég volt a Ventolin ha kellett és max 1 napig tartott ez a folyamatos köhögés utána már felszakadozott a váladék.
Orvossal egyeztetve nekünk a köhögésre a sóbarlang szokott nagyon jó lenni.
Nálunk van itt a városban, olyankor kètnaponta megyünk egy órát, és annyi cucc szakad fel az orrából, torkából hogy csuda.
Ha van ilyesmi felétek, egy próbát megérhet ha a doki is rábólint.
Sziasztok, egy kérdésem lenne nekem is . A ventolintol felszakad a valadek vagy az önmagában nem elég ?
Fiam pl most is náthás 3 éves múlt , asztmás így mindennap kapja 2x a flixotidet , és ha elkezd kohogni akkor a ventolin is előkerül , most másodjára kellett használnom neki ( múltkor kapott ambiroxolt is melle azt a gyerekorvos írta ki neki ) de a tudogyogyaszunk szerint a ventolinnak van kopteto hatása is és az önmagában elég nem kell melle kopteto . De úgy vettem észre hogy nen nagyon szakad a valadek neki , ma kezdtem el 3x 1fujast kapott így nyilván még nem várom a csodát csak Kivncsi vagyok és tanácsot szívesen fogadnék tapasztaltaktol már hogy adjak neki melle nyakoldot vagy nem?! 2x-3x sooldattal inhalalom is napközben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!