Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt val.aki oszteopatánál...

Volt val.aki oszteopatánál kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
Hogy zajlik a vizsgálat/kezelés, mennyire engedte a kisgyereked? 3 éves a páciens.
2023. febr. 11. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Igen

2,5 éves volt.

Egyik alkaolmmal simán ment

Másik alkalommal végigüvöltötte( nem fájdas, csak rossz napja volt)

Amúgy neki látszott is a kezelés, ha benéztem a szájába, a szájpadjánál volt eltérés, de fotókon nem is látszott előtte, se utána)

Pici eltérés volt csípőben is neki. Egyensúlya javult, pedig ortopédián nem látszott, ficam nem volt.

Egy olyan eszközzel dolgozik, ami úgy néz ki, mint a gyerek orvosi szett “szurija”

Ez kattog és viszi tovább a rezgést.

Vilolinkulccsal is nèzi a rezgéseket.

Másra nem igazán emlékszem.

Beszédprobléma miatt küldtek.

2023. febr. 11. 10:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Mi is csípőeltérés (pedig ki lett kezelve neki babakorában) miatti ferde tartás miatt megyünk. Remélem lesz eredménye ☺️☺️
2023. febr. 11. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Vilolinkulccsal is nèzi a rezgéseket."

Az a hangvilla.

A violinkulcs egy rajzolt jel.

2023. febr. 11. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs igaz.. amikor leírtam nèztem, hogy olyan fura..

( elèg kasu vagyok a zenei dolgokhoz..az alapmûveltsèg azèrt mèg menni szokott😹)

2023. febr. 11. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi gáz, legalább mosolyogtam egy picit. Néha kell 😉.
2023. febr. 11. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma voltunk. Hát hihetetlen. A medencecsontjánál és a felette lévő két csigolyánál volt blok, kiszedte azzal az eszközzel, és ma este már kétszer olyan gyorsan és ügyesen futott, mint eddig... Ez tényleg hihetetlen 😳😳
2023. febr. 14. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!