Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tehetek ilyen helyzetben?

Mit tehetek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy kétségbeesett apuka vagyok. A volt párom neveli az öt éves kisfiunkat és van egy se veled se nélküled kapcsolata már évek óta egy férfival, akivel folyton szakítanak hónapokra, aztán megint összejönnek. Most fél év után vannak megint együtt, ami szerintem eleve nagyon rossz a gyereknek. A srác nem iszik, nincs káros szenvedélye, a kisfiam is kedveli állítólag, meg sokat foglalkozik vele, de azt tudom, hogy állandóan sokat veszekednek előtte. Az egész nagyon bosszant, eltilthatom valamivel őt a gyerekemtől? Van erre jogi megoldás? Senki ne értse félre, nem vagyok féltékeny, van azóta egy feleségem és új családom, de a kisfiam féltem.
2023. febr. 9. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem akarod magadhoz venni, akkor semmit nem tehetsz. A volt feleséged kapcsolatához semmi közöd. Ha evvel mész oda, sokkal előbb röhögnek ki, mintha magadhoz akarnád venni.
2023. febr. 9. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
94%

Legyen veled minél többet a kisfiú, legyél te egy biztos pont az életébe.

És lehet ők is kevesebbet veszekszenek ha többet lehetnek kettesben, és normális kapcsolatot tudnak kialakítani.

2023. febr. 9. 20:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen csiki-csuki kapcsolatok addig szoktak tartani míg be nem jön a képbe egy harmadik fél, addig nem szakad meg a kör, mert együtt nem jó nekik, szakítanak, de egyedül se jó, úgyhogy visszamennek egymáshoz, mert nincs más opció...

Ezzel senki nem fog foglalkozni. Ennél sokkal durvább dolgokkal se szoktak nemhogy egy kis veszekedéssel.

Egyébként semmi baja nem lesz ettől a gyereknek, amíg van stabil pont az életében, egy szerető anya és apa személyében.

2023. febr. 9. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!