Miért gondolják azt magukról azok az anyák, akik elmennek legalább egy hónapban 2-3x kikapcsolódni gyerekek nélkül?
Nem tudom ki hogy van ezzel, de nagyon sok panaszt olvasok, hogy mennyi lemondással jár a gyereknevelés, milyen idegőrlő, stb.
Viszont akkor szerintem nem jár végleges lemondással, ha az anyuka legalább 3 órára elviszi a nagyszülőkhöz (ha vannak, és közel laknak) vagy esetleg hív egy bébiszittert amíg elmegy kiszellőztetni a fejét?
De ha meg elmegy valahova, persze ő a szaranya, mert nem törődik a gyerekkel.
Értelmesebnen is fogalmazhatnál.
Én nem szoktam azzal találkozni, hogy sz*ranyàznák, aki elmegy havi 1-2 alkalommal valahova.
De ki gondolja ezt magáról? Szerimtem senki.
Ha ezt gondolnák, nem mennének.
Szerintem aki azt gondolja az inkább nem megy. Aki megy az meg nem gondolja.
Esetleg olyan van hogy a háta mögött valakit szranyának titulálnak emiatt, és esetleg visszahallja.
Nem szar anyának érzem magam, csak így is alig vagyunk együtt, munka, ovi és azt a kis időt is elveszem, de muszáj egy kis kikapcsolódás.
Amig gyeden voltam nem zavart, mert 0-24 enyém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!