Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Füllyukasztásnál hogy kell...

Füllyukasztásnál hogy kell lefogni a gyereket?

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 07:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
4 vagyok, sehogy. De ő nem fél a tűtől (sem az orvostól, vérvételtől... Azon is voltunk már, simán kinyújtotta a karját és ott tartotta mozdulatlanul). De sem tűt, sem fehér köpenyt nem fog látni. Egy kis műanyag kütyüt csak, amiben benne a fülbevaló. Leült a székbe egyedül. Sok kisgyerek pont attól ijed meg, hogy lefogják. Ha nem ijed meg ott és akkor a lányod, mert semmi olyat nem lát akkor szerintem probáljátok lefogás nélkül.
2023. febr. 7. 14:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, megpróbáljuk. Csak úgy maga a fülbelövés is azért fáj, tehàt lehet megrugná/ütné a kozmetikust ahová megyünk. Illetve ha a fejét mozgatja, akkor meg is sérülhet a füle. Na mindegy holnap megírom mi lett, le kellett e fogni
2023. febr. 7. 16:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Na megvan a fűlbevalója. Bementünk a kozmetikushoz, beült az ölembe, együtt kijelölték, hogy hova kell, aztán igent mondtam, megkértek, hogy fogják le (kereszteztem a lábaim az övéi elött, átölelve megfogtam a karjait, és amásikkal a fejét, ezt a kozmetikus is lefogta) majd belőtték a két fülébe. Közben ordított együtt és rúgkapalt, de 10 MP múlva már a tükörben nézte magát
2023. febr. 8. 16:47
 14/14 NTBS ***** válasza:
100%
Magadhoz ölelés.
2023. febr. 9. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!