Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ideig szabad hagynom a...

Mennyi ideig szabad hagynom a gyereket mesét nézni?

Figyelt kérdés
Hàrom éves a gyerekem és szerintem sok mesét néz. Ha hazajön az oviból kb 2 óra hosszat. Szerintem ez sok, a férjem szerint nem sok.

2023. jan. 31. 18:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%
Persze,mindenkinek 1 órát mesézik egy gyereke,kár hogy egy átlagos rajzfilm olyan 80-100 perc:D
2023. febr. 1. 08:34
 12/22 anonim ***** válasza:
41%
Rajzfilm sorozat (netflix, hbo. Tévé csatornát nem nézünk) 20-30 perc 1 rész.
2023. febr. 1. 09:45
 13/22 Mazipa ***** válasza:
63%

Napi szinten ez rengeteg szerintem. Nem tolodik igy ki nagyon kesore az esti rutin?

Nalunk az a szabaly,hogy csak hetvegen lehet meset nezni. Nincs tv elofizetesunk. Ami Le van toltve,azt nezheti,igy legalabb a "cenzura" is megoldva. Sokszor hetvegen sincs mese,Mert peogramunk van,vagy jatszik. Akkor nez tobbet esetleg,ha beteg.

2023. febr. 1. 10:25
 14/22 anonim ***** válasza:
28%
Akkor ez valami újabb keletű baromság,hogy egy disney mesét nem már nézhetnek meg a gyerekek,csak sorozatokat? Hmm...nagyon értelmes tiltásnak tűnik.
2023. febr. 1. 10:44
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

14

2-3 éves gyerekekről beszélünk. Még végig se tud ülni egy Disney mesét 🤦

De eskü ha megülne nézhetné. Mert azt nem tudom vágod-e hogy kb egy sincs ami másfél óra lenne. Mind alig több egy óránál.

2023. febr. 1. 13:15
 16/22 Mazipa ***** válasza:

13-as vagyok. A mienk nez sorozatot is, es latott mar egesz esteset is, mondjuk azt kb harom honapja nez max. Nem uli vegig. A Jegkorszakot szereti nagyon, de ritkan nezi vegig. A kis hableanyt kerte, hogy nezzuk meg, de igazabol csak adding erdekli, amig Jon a capa az elejen, nem ertettek meg a cselekmenyt. A Nemo nyomabant szereti meg, de azt is a capak miatt.. 🤪

Mi ilyen capas csalad vagyunk, amugy teljesen normalis gyerek. ☺️

Sorozatbol a Bing nyuszi es a Daniel tiger a meno Helen pillanatban. Neha meg nez Bob the builders vagy Bogyo es Babocat, es itt ki is fujt.

A kovetkezo, Amit letoltunk az az Oslenyek orszaga lesz, a sorozat. Most kezdik erdekelni a dinok.

2023. febr. 1. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Ha ovis gyerek,akkor elmúlt három éves. Jégvarázs:108 perc.
2023. febr. 1. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Várjál: Hamupipőke,Csipkerózsika:74perc. Hófehérke:85 perc. Aladdin: 90 perc. Satöbbi.
2023. febr. 1. 16:51
 19/22 Kolyokfoglalkoztato ***** válasza:
100%

3 évesnél a napi mennyisség 20, 30 perc, azaz kb. 1 mese. Az is jó, ha együtt nézitek. Bár nálunk ez ritkán valósul meg.

A mesenézés nálunk sem egyszerű kérdés, most meg van szabva, hogy napi 40 perc a 8 évesnek. A 4 évesem is azalatt megnéz 2 mancsőrjárat részt , de szerencsére ő lekapcsolja.

Ha hozzászokik a túl sok képernyőhöz, akkor nehéz lesz lejjebb építeni, de szerintem kedj hozzá!

Az elején segítet, ha azt mondod neki, 3 mesét nézhet, utána viszont nem hagyod magára, hanem együtt autóztok, vagy könyvet nézegettek, játszotok valamit.

2023. febr. 2. 09:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
8 évesen nem nézhet meg egy normális hosszúságú mesét? Szegény :(
2023. febr. 2. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!