Mennyi ideig szabad hagynom a gyereket mesét nézni?
Napi szinten ez rengeteg szerintem. Nem tolodik igy ki nagyon kesore az esti rutin?
Nalunk az a szabaly,hogy csak hetvegen lehet meset nezni. Nincs tv elofizetesunk. Ami Le van toltve,azt nezheti,igy legalabb a "cenzura" is megoldva. Sokszor hetvegen sincs mese,Mert peogramunk van,vagy jatszik. Akkor nez tobbet esetleg,ha beteg.
14
2-3 éves gyerekekről beszélünk. Még végig se tud ülni egy Disney mesét 🤦
De eskü ha megülne nézhetné. Mert azt nem tudom vágod-e hogy kb egy sincs ami másfél óra lenne. Mind alig több egy óránál.
13-as vagyok. A mienk nez sorozatot is, es latott mar egesz esteset is, mondjuk azt kb harom honapja nez max. Nem uli vegig. A Jegkorszakot szereti nagyon, de ritkan nezi vegig. A kis hableanyt kerte, hogy nezzuk meg, de igazabol csak adding erdekli, amig Jon a capa az elejen, nem ertettek meg a cselekmenyt. A Nemo nyomabant szereti meg, de azt is a capak miatt.. 🤪
Mi ilyen capas csalad vagyunk, amugy teljesen normalis gyerek. ☺️
Sorozatbol a Bing nyuszi es a Daniel tiger a meno Helen pillanatban. Neha meg nez Bob the builders vagy Bogyo es Babocat, es itt ki is fujt.
A kovetkezo, Amit letoltunk az az Oslenyek orszaga lesz, a sorozat. Most kezdik erdekelni a dinok.
3 évesnél a napi mennyisség 20, 30 perc, azaz kb. 1 mese. Az is jó, ha együtt nézitek. Bár nálunk ez ritkán valósul meg.
A mesenézés nálunk sem egyszerű kérdés, most meg van szabva, hogy napi 40 perc a 8 évesnek. A 4 évesem is azalatt megnéz 2 mancsőrjárat részt , de szerencsére ő lekapcsolja.
Ha hozzászokik a túl sok képernyőhöz, akkor nehéz lesz lejjebb építeni, de szerintem kedj hozzá!
Az elején segítet, ha azt mondod neki, 3 mesét nézhet, utána viszont nem hagyod magára, hanem együtt autóztok, vagy könyvet nézegettek, játszotok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!