Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan helyes 9-10 évest...

Hogyan helyes 9-10 évest táplálni ha otthon van, azaz nincs a napban sulimenza?

Figyelt kérdés

Hétvégente vagy szünetekben.

Kezd furdalni engem a lelkiismeret, hogy nem nagy a repertoárom, olyanokat főzök pl hogy paprikás krumpli, borsópörkölt, mákostészta, tejbegríz, májpörkölt rizzsel, párolt csirkemell rizottóval, spagetti, bundáskenyér, fokhagymás piritós, spenot, brokkoli főzelék, túrógombóc, ritkán tükörtojás.

Reggelikre pl pulyka vagy csirkemell felvágott van fehérkenyérrel paprikával. Gyümölcsökből amiket eszik pl alma banán mandarin.

Túl egyszerű az egész.

Megvan ezekkel egyáltalán a szükséges tápanyagszintje? Fizikailag gyenge, nem bír 5 fekvőtámaszt megcsinálni, futásban lekörözik. Ennyi idősen tudnia kéne 5 fekvőtámaszt erőlködés nyögés karremegés nélkül?

Alkatilag szép erős helyes. BMI megfelelő tápláltságot mutat.

Szeretnék kérni pár tápanyagdús ételre ötletet.

2023. jan. 29. 17:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én felhivtam egyszer a kórház dietetikusát és fogadott 1 hónapon belül. Ingyen van és ők tudnak neked segíteni menü mintával is. Úgy látom neked inkább személyes útmutatás kell, azért javaslom.

De neten is sok hasznos dolog van.

2023. jan. 31. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!