Damián név hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Annnyira szerettem volna Damient-t adni,ha fiam lesz,persze minden borzalom anyakönyvezhető,de ez valamiért nem,csak a gagyisított változatok: Damján és Damián. Na mindegy. Lényeg,hogy kíváncsi vagyok, mit gondoltok a névről.2023. jan. 29. 00:41
12/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Túl idegen hangzású. Egyrészt a erotikus regények tipikus névválasztása, másrészt a démonok jutnak eszembe róla. Meg Demény a kötsög vizsla, az legalább pozitív, őket szeretem. :D
14/28 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, szerintem is idegen hangzású.
15/28 A kérdező kommentje:
Ennyien olvasnak itt tini erotikus regényeket? :D
2023. jan. 29. 10:19
16/28 anonim válasza:
A Damient azért nem lehet így anyakönyveztetni, mert kiejtés szerint kéne leírni.
A Démien tetszene talán így leírva? Na ugye!
17/28 anonim válasza:
Ki se tudják ejteni az emberek. Nekem angol nyelvterületen se tetszene, attól neked tetszhet. De Magyarországon hülyeség ilyen nevet adni.
18/28 anonim válasza:
Így magyarul leírva nekem tetszik.
Mondjuk a magyarul fonetikusan leírt nevektől alapvetően ráz a hideg. Kár, hogy csak így lehet kölföldi nevet adni.
19/28 A kérdező kommentje:
Kár bizony:( amúgy még a Démien is tetszene.
2023. jan. 29. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!