12/21 anonim válasza:
Nekem mind a kettő egyformán tetszik. Ha nem tudtok könnyedén választani, akár egymás után is mehet a név szerintem, két keresztnévvel. Donát Dániel szerintem nagyon jól hangzik így, egymás után ebben a sorrendben. Valamint, esetleg egy ilyen köztes lehetne még, a Dante például. Szerintem az is tök szép név. Mondjuk az már annyira különleges, hogy én még azért pakolnék mögé valami méég hagyományosabbat, pl Dante Attila, Dante István, Dante György, Dante Máté, Dante Barnabás, Dante Nándor
14/21 anonim válasza:
Donit vagy Danit akarsz használni és hallani egész életedben,attól függ.
15/21 anonim válasza:
A Dániel szép és arqnyosan becézhetö Daninak de a Donát egyedibb.
16/21 anonim válasza:
Mindkettő tetszik. Viszont ha külföldön próbál szerencsét vagy nemzetközi közegbe kerül, a Danielt mindenhol érteni fogják, míg a Donátot angol nyelvterületen elég könnyű Doughnut-nak (fánk) félreérteni vagy csúfolni. Emiatt inkább a Dánielt választanám (ami egyébként a kedvenc férfinevem).
18/21 anonim válasza:
Doughnut :DD ezen nagyon nevetek
19/21 anonim válasza:
Donát Anna az első politikus nő, aki tetszik. Cseh Katalin a második. Mindkettőt megdönteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!