Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túl lehet élni, ha valaki...

Túl lehet élni, ha valaki elveszti a gyerekét?

Figyelt kérdés
Anyukám egyik barátnőjének halt meg 1 hónapja az 5 éves kislánya. Igaz, hogy "fel volt" rá készülve, mert nagyon beteg volt előtte egy évig (agydaganat). 18 éves lányként nem tudom felfogni, hogy túl-e lehet egy ilyet élni anyaként. Pláne úgy, hogy előtte 1 évig látta szenvedni a gyereket...

2023. jan. 23. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy fizikailag túlélhető, de lélelkben ott örökre megtörik valami. Feldolgozhatatlan lehet. El lehet tenni egy fiókba a tényt, de mindig ott lesz, mindig bele-bele néz abba a fiókba az ember.
2023. jan. 23. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Én így is elég labilis vagyok extra érzékeny természettel,néha pánikrohamokkal. Volt,hogy lázas volt a gyerekem és én napokig zokogtam egész éjjel,mikor nem látott. Amikor csináltak neki vérképet és pár dolog nem volt jó, csak nyugtatóval tudtam aludni. Én valószínűleg nem élném túl az elvesztését, de megmondom őszintén,nem is akarnám.
2023. jan. 24. 00:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerős család, 4 gyerekkel. Ők mindig úgy mondják, hogy öten vannak testvérek, mert az első kiskorában meghalt. Valami betegsége volt. Utána született 4 egészséges szép gyerekük. Ez a család nagyon jól kijött belőle.
2023. jan. 24. 04:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13: Ez mondjuk fura, kicsit olyan szaga van mintha a szülők szándékosan tukmálnák a gyászukat a gyerekekre. Eltitkolni nyilván nem kell, de így, hogy elsőként halt meg, és a gyerekek egyikének se lehet róla emléke, az "öten vagyunk testvérek" ebben a formában elég creepy.
2023. jan. 24. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!