8 évesnek engednétek nézni a Laura és Norman csatornát youtubon?
Az iskolában állandóan ez a témájuk, a ruháik a menők. De nem tartom gyerekbarátnak. Ha nem engedem meg sír, hogy mindenki nézheti ő nem..
Nem tudom mit csináljak
Ha konkrétan SEMMIT nem engedsz neki, az nem feltétlenül jó, én 5.-ben jöttem rá, hogy rohadtul le vagyok maradva a világon mindenről, 1,5-2 évig tartott mire valamennyire "felzárkóztam" "érdeklődési kör" szempontjából, de volt egy olyan időszakon 8-9.-be, hogy nagyon durván egy csomó f@szságot néztem titokban, meg mindent úgy csináltam hogy a szüleimnek passzív-agresszív módon ellentmondjak, ami nem volt nehéz, mert egy másik városba mentem gimibe, ahol lakást vettünk, mert tesóm következő évben oda jött egyetemre, nekem akkor normalizálódott a viselkedésem. Szóval utólag lehet probléma ha semmit nem engedsz neki, de csináld ahogy akarod.
Ja, és mielőtt elkezdenék egyes nagyon okos emberek, hogy majd kettessel átrugdosnak engem az érettségin a tanárok, meg ingyenélő senkiházi leszek, akkor elmesélem, hogy eddig mindig kitűnő volt a bizonyítványok, és ez idén sem lesz másképp.
oké, biztos vagány meg jól néz ki a Norman szóval ez hoz nézettséget, de a színvonal brutális ...
és most ez a menő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!