Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8 évesnek engednétek nézni a...

8 évesnek engednétek nézni a Laura és Norman csatornát youtubon?

Figyelt kérdés

Az iskolában állandóan ez a témájuk, a ruháik a menők. De nem tartom gyerekbarátnak. Ha nem engedem meg sír, hogy mindenki nézheti ő nem..

Nem tudom mit csináljak

2023. jan. 21. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Ha konkrétan SEMMIT nem engedsz neki, az nem feltétlenül jó, én 5.-ben jöttem rá, hogy rohadtul le vagyok maradva a világon mindenről, 1,5-2 évig tartott mire valamennyire "felzárkóztam" "érdeklődési kör" szempontjából, de volt egy olyan időszakon 8-9.-be, hogy nagyon durván egy csomó f@szságot néztem titokban, meg mindent úgy csináltam hogy a szüleimnek passzív-agresszív módon ellentmondjak, ami nem volt nehéz, mert egy másik városba mentem gimibe, ahol lakást vettünk, mert tesóm következő évben oda jött egyetemre, nekem akkor normalizálódott a viselkedésem. Szóval utólag lehet probléma ha semmit nem engedsz neki, de csináld ahogy akarod.

Ja, és mielőtt elkezdenék egyes nagyon okos emberek, hogy majd kettessel átrugdosnak engem az érettségin a tanárok, meg ingyenélő senkiházi leszek, akkor elmesélem, hogy eddig mindig kitűnő volt a bizonyítványok, és ez idén sem lesz másképp.

2023. jún. 5. 05:53
 12/17 anonim válasza:
12%
Pffff... Biztos hogy nem :P
2023. aug. 19. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

oké, biztos vagány meg jól néz ki a Norman szóval ez hoz nézettséget, de a színvonal brutális ...

és most ez a menő?

2023. dec. 20. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Laura és Norman videói gyerekkoruktól készültek. Ők is szerepeltek benne 8 évesen. Szerintem megnézheti a gyerek, nincs vele baj, nem beszélnek csúnyán, hangsúlyozzák, hogy elítélik a kábítószert, italt, stb. A legtöbb youtuber, pl akiket említettél gyerekbarát tartalmakat gyárt.
jan. 12. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Ebben semmi gáz nincs, a család életét mutatják be ezek a videók.
márc. 30. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
hát vannak benne szexuális témnák is, de ... te tudod, te ismered a lányod
ápr. 7. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 csak gyerekeknek való normális tartalmak vannak benne. Az ilyen "szexuális" témáik is csak edukáló, tanító célúak, jó példát mutatnak.
ápr. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!