Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehetséges, hogy agydaganata...

Lehetséges, hogy agydaganata van a kislányomnak?

Figyelt kérdés
Ha tv-t néz, főleg este, akkor erősen pislog, panaszkodik fejfájásra, szédülésre, rosszabb látásra. Néha hányingere van, volt, hogy hányt is. Az egyensúlyán én veszek észre furcsaságokat, néha nem tudja tartani az egyensúlyát járás közben... Voltunk már orvosnál, vérkép rendben, látása tökéletes (magán szemész szerint), nem történt velünk tragédia, család rendben, oviba szeret járni. 4 éves. Nagyon félek, hogy mi baja van. Olyan sok rosszat olvastam. Akinek volt agydaganatos gyerek ismerőse, milyen tünetei voltak?

2023. jan. 19. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10! Igen,sajnos az előfordul, ha olyan helyen van a daganat. Családomban is van példa rá.

De egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező gyerekének ez a baja. Szerintem előre még ne ijesztgessük!

Nekem is volt agydaganatos diákom,rokonom,ismerősöm is. Tudom,mit okoz(hat).

2023. jan. 19. 22:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Fül vagy orr gondok okoznak ilyen tüneteket sokszor, azt kéne megnézetni.
2023. jan. 20. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Szokott esetleg forogni? Az én gyerekem akkor tudja elhányni magát ha sokat pörög és jól bekajál előtte.
2023. jan. 21. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!