Más Auchan-be se érkeztek meg az akciós Siesta bakancsok?
Figyelt kérdés
Valakinek sikerült valahol venni? Amiénkbe egy darab sincs azt mondták nem érkezett meg. Ennyit az akciókról. Pedig tegnap óta akciós.2010. okt. 2. 13:02
1/3 anonim válasza:
Ha jol láttam Pesten a Szentendrei utiban van. Ott meg Body nem igazán.
2/3 anonim válasza:
Segíteni sajna nem tudok, de hívd fel őket és megmondják, hogy van-e. Az akciók mindig ilyenek, madárfogók, ha már odamész veszel mást is, vagy helyette veszel mást, mert már vagy elfogyott (volt kb. 2 db), vagy még nem érkezett meg, hát jó duma.
3/3 anonim válasza:
Ma voltam a budaörsibe,neked nem tudom milyen méretre lenne szükséged.Mert mi nem kaptunk.23-as kellett volna.19,20,25volt csak.Bodybol is azt irták,hogy 36 hosig,aztán csak 86-ig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!