Auchan-es játékkonyhát megéri megvenni?
A neten láttam,hogy az Auchan-es katalógusban van akciósan játékkonyha: Rik @ Rak Első konyhám illetve Tini konyha, mindegyik 4490 ft-os áron (november 25-ig).
Mivel itt a környéken nincs 100-120 km-es körzetben ilyen üzlet, nem tudod személyesen megnézni. Tud valaki részleteket ezekről a konyhákról? Méret, megéri-e ennyiért, bírja-e a kiképzést?
Előre is köszönöm!
Szia!
Nagyon jó minőségűek az Auchan-os játékok,a 2 évvel ezelőtti zenélő teknőcünk is még nagyon jól szuperál.A Tesco-s laptopunk viszont 3 nap alatt tönkre ment,szerintem nyugodtan vedd meg az Auchan-os konyhát:)
szia!
Nekünk ilyen van,amit irsz,de én még a tulliből rendeltem. Szeretik a gyerekek,de nem egy jó minőség és kicsi is,a 18 hós lányom magasabb,mint a konyha,csak ülve tudnak vele játszani.Szóval nem venném meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!