6.5 éves lányom nagyon sovány, minden csontja kint van, 121 cm 19-20kg?
Ez annyira vészes? Szúr a medencecsontja,ha az ölembe ül. Szúr a vállcsontja, a gerincén zongorázni lehet és egy kézzel felemelem.
Kis túlzással minden csontja látszik.
Enni húst nem eszik mostanában, ebédkor is az esetek felében csak levest. Vannak ilyen korszakai sajnos.
Szerintetek vészes?
El ne temessétek már! Mindenki nem lehet kövér.
Lányom se vastagabb és makkegészséges, egyszer se hiányzott még idén a suliból. Rosszul se fest. 122 cm, 19 kg. Az elmúlt 7,5 évben eleget aggódtunk már a súlya miatt, rég elengedtük a dolgot. Ilyen alkat. Ilyen alkat voltam én is, most meg el vagyok hízva. Nála se fog örökké tartani, majd a kamaszkorral változik.
Lányom is ekkora és van nála vékonyabb az osztályában. Nem találom vészesnek. Volt már vékonyabb is. Mondjuk amikor 116-hoz mindössze 16 kg volt (öccse 104-hez 16 és ő se vastag, akkor gondolhatod...). Ahhoz képest most egész jó súlyban van. Utoljára a 7 éves státuszon mérték a magasságát, akkor volt 120 cm és ahhoz 18,5 kg.
Most 19,5 kg és kb. 122-123 lehet, 128-asokat hord. Vékony, de nem sovány és egyáltalán nem beteges. Mindenevő, csak madárétkű, plusz lemozogja.
Teljesen normalis a sulya.
Mivel teljesen atlagos a sulya, a zongorani lehet a bordain resz eleve nem igaz.
7 eves fiam van, 119 cm es 20 kg, egyaltalan nem sovany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!