Szerintetek normális ennyire LMBTQ dolgot vinni a nevelésbe?
A keresztfiamról van szó, aki 6 éves lesz. Az anyja teljesen be van kattanva, mindene lett az LMBTQ mozgalom. Erről olvas, ilyen képeket fest, úgy is öltözik, a haja is színes, stb. Pedig férje van. Ma a kisfiú körme is szivárvány színben pompázott, mint kiderült az anyja ötlete volt, nem is ő kérte magától. Mikor elköszöntünk egymástól az anyja megjegyezte,hogy ideje lemosni a lakkot és újra kikenni....Ki vagyunk bukva rajta. A férje meg olyan, mint egy igazi papucs, neki aztán ezek a dolgok nem fontosak, az sem érdekli, hogy mit mesél, hogyan foglalkozik vele az anyja. Szerintem nagyon el kéne velük beszélgetni. Ti erről mit gondoltok?
25/n
LMBTQ esetetén miért jön elő a “pedig férje van”?
Az aki a mozgalommal egyet ért, nem feltétlen sőt sok esetben nem meleg.
Nah mindegy, csak érdekelt.
Viszont a sógórnőd hozzáállásával nem értek egyet, de semmi közöm a nevelési elveihez.
LMBTQ -s sem vagyok.
Elfogadó vagyok, vagyis teljesen természetesnek, mindennaponak veszem a dolgot ezért tőlem a szivárványozás távol áll.
Szerintem ugyanaz, mint amikor valaki vasszigorral álszent keresztény és csőheteró. Lehet lenyomni, meg erőltetni a gyerek torkán, de előbb-utóbb visszaüt. A nyitottság és a tolerancia nem ez. Bármennyire is szeretnék ezt hinni.
De nem szólnék bele, úgyse érne semmit.
Ha ez igaz, nem csak egy kamu provokatív kérdés, akkor de, ez túlzás.
Én is támogatom a(z) LMBTQ emberek jogait, de a sógornőd viselkedése szerintem mással magyarázható. Ő szimplán túltolja, fanatikus, és a gyerekét is belerángatja.
Nem azzal lenne a gond, ha a gyerekének mesél a másságról, vagy olvas a Meseország mindenkié könyvből.
Hanem ez, hogy ráerőlteti a gyerekre, hogy legyen kifestve a körme. Ha kislány lenne, annak sem normális ennyi idősen bármilyen színre is kifesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!