Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a 6 évesemmel díszítem a...

Ha a 6 évesemmel díszítem a karácsonyfát,az nem az igazi?

Figyelt kérdés

Az én gyerekkoromban a "jézuska hozta",míg mi a nagyszüleimnél voltunk. Én nem tudom lepasszolni most a gyereket. Kisebb lakásban lakunk,2 hétig beteg volt,itthon volt. Látta,hogy hozza a futár a dobozokat. Igaz,csak sima barna dobozok,nem látta,mi van bennük. Az apja estig dolgozik, nem tudtuk máshogy elintézni. A fenyőfát sem tudtjuk úgy tárolni,hogy ne lássa.Jó, beraktuk egy félreeső helyre,de szerintem már látta. Az én szüleim mindent sikeresen rejtegettek, sose buktak le. De ott hatalmas ház,udvar volt és 4 nagyszülő. Szóval nálunk úgy lesz,hogy feldíszitjük együtt a fát, lemegyünk sétálni,addig a férjem odacsempészi az ajándékokat.

Ez szerintetek nagyon béna? Ti hogy csináljátok?

2022. dec. 22. 23:21
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Hát,nekem rendesen kisebbsegi komplexusom van,mert az én szüleim tényleg nagyon odatették magukat,kb filmbe illett a karacsonyunk mindig.

Én nem tudok olyan varazslatot krealni szerintem. Mondjuk kárpótol kicsit,hogy ők ugye most a nagyszülők és még mindig nagyon kitesznek magukért..dehát cserébe ugye addig is nem ők vigyáznak a gyerekre,nekünk meg így nem sok esélyünk van titkos projektekre.

2022. dec. 22. 23:54
 12/31 anonim ***** válasza:
5%
Egyedül az béna, hogy a gyerekedet 6 évesednek nevezed. 10 múlva úgy mondod, hogy 16 évesem?
2022. dec. 23. 00:15
 13/31 A kérdező kommentje:
Amikor nem irom oda, minden kérdező azzal kezdi,hogy hány éves. Igen,a kamasz kategóriában is azt fogom irni,hogy 16 évesem,ugyanis baromi nehéz úgy tanácsot adni,hogy nem tudod,hány éves az illető. Itt se mindegy,hogy 3 vagy 6. Élőben természetesen nem úgy hívom,hogy, na gyere ide kis hat évesem :D
2022. dec. 23. 00:21
 14/31 anonim ***** válasza:
40%

Annyira tudtam hogy valamifele megfelelesi kenyszer, a szulok elismeresenek minden aron kivivasa van emogott.

Azt kell eldonteni, hogy kinek az eletet eled, es kinek eled azt az eletet. Innen nezve meg mindig anyu-apu habosbabos hiperszuper mesekaracsonyat KELL produkalni mert kulonben mit szol valaki, mikozben a gyerek jo esellyel sokkal jobban elvezne ha o is diszithetne a fat.

2022. dec. 23. 00:26
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

Én imádtam díszíteni a fát sőt az volt a kedvencem a karácsonyban ha sikerült mindenkit bevonni, ettől lett olyan család érzésem.

Számomra az lett volna béna ha a jézuska hozza, mert kimaradtam volna a kreatív és bulis részéből, amiben gyerekként részt tudtam venni. Másik kedvencem a sütés.

2022. dec. 23. 00:35
 16/31 A kérdező kommentje:
Itt a gyerekről van szo,neki is 1 élete és 1 gyerekkora van és talan 2-3 karácsony,amikor még hisz a csodákban. Szóval tényleg bánt,hogy nem tudok neki tökéleteset nyújtani,bár remélem,azért igy is szép emlékei lesznek.
2022. dec. 23. 00:37
 17/31 anonim ***** válasza:
79%
Sosem dugdostuk a fát, először előtte, utána vele díszítem
2022. dec. 23. 01:09
 18/31 anonim ***** válasza:
25%

'Szóval tényleg bánt,hogy nem tudok neki tökéleteset nyújtani'

Nem neki akarsz tokeleteset, hanem a kulvilagnak. Apunak-anyunak megmutatni hogy te is tudsz olyat es ha nem tokeletes akkor a gyerek biztos nem is elvezi, sz.r anya vagy mert meg erre is keptelen az egyszem gyerekeert.

A gyereket megkerdezted, hogy mit szeret jobban: a nyugis csaladi karacsonyt vagy a pirosra sirt szemu, szetstresszelt anyucit aki mindenaron tokeleteset akart volna NEKI adni?

2022. dec. 23. 01:39
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk amíg kisebbek voltak gyerekeink addig késő este éjszaka diszitetük fát és tetük.alá az ajándékot most már együtt díszítjük lányomal fát és az ajándékot én rakom a fa alá.
2022. dec. 23. 05:29
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyű már, de lehet, hogy még hisz.

Nagyon sok a gyerek, ezért a Jézuska csak a kicsikhez tud menni díszíteni, a nagyoknak visz fát és díszeket, aztán ha kész a fa, hoz majd ajándékot. Nálunk már van nagy gyerek, segítek?

Életem legboldogabb karácsonya volt, amikor elsős voltam, a tesóim 2 és 3 évesek, és már díszíthettem én is, pont ezzel a mesével. Annyira menőnek érteztem, hogy tudok egy igazi titkot, amit a tesóimnak nem mondhatok el ♥️

2022. dec. 23. 05:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!