Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért fél a gyerekem a gyereke...

Miért fél a gyerekem a gyerekektől, mióta bölcsibe jár?

Figyelt kérdés
Korábban is tartózkodó volt, de nem annyira, hogy a játszótéren, ha más is van ott, kapaszkodik belém, ha közeledik egy gyerek, nem mer semmire sem felmászni. Az utcán, ha közeledik valaki, akkor odalapul a fal, kerítés mellé, és azt mondja "útban vagyok". Mi lehet a baj, volt valaki hasonló helyzetben?
2010. okt. 1. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy dominánsabb gyerek valószínű elvette amivel játszott,vagy félre lökte vagy hasonló.A gyereked lehet hogy érzékenyebb típus,de a bölcsibe előbb vagy utóbb felveszi a ritmust ő is.Esetleg a dadusoknak említsd meg azért.
2010. okt. 1. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

az én 2,5 évesem is ugyanilyen, engem eléggé aggaszt. A játszótéren ha valaki közelebb megy hozzá, remeg,sír, szalad hozzám, játszóházban szintén. csak úgy van el ha nincs gyerek a közelében. Ez azóta van hogy járt bölcsibe (kivettük mert nagyon nem volt jó neki). Előtte elvolt mindenhol. Mi is csak arra tudunk gondolni hogy ott történt valami. De mi lesz így az oviban?!

Az utcai viselkedése is olyan mint a te gyerekedé.Nem értem...remélem megváltoznak.

2010. okt. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!