Adnátok játékötletet 2,5 éves kislánynak karácsonyra kb. 10 ezer ft értékben? A tietek mivel játszik?
Figyelt kérdés
A baba és plüss kizárva, van már neki elég.
Valami kreatívra gondoltam, de nem tudom, ekkora gyerekek mivel jàtszanak szívesen.
2022. dec. 6. 19:36
1/9 anonim válasza:
Én rajzszőnyeget vettem unokahúgomnak, amire vízzel lehet rajzolni. Rengetegféle van, különböző tematikájú. Ő a kedvenc karaktereiről kapott, de külföldön élnek, ott rendelte tesóm. Keress rá, Google-ben, ha érdekel, biztos találsz olyat, ami tetszik.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Én a 2,5 évesemnek Iphone 14 Prot veszek Karácsonyra.
Az én szemem fénye, ki érdemli meg ha nem Ő???
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
69%-os, mondd, mi a bajod? Van jobb ötleted?
9/9 anonim válasza:
A tooky toy most valami uj marka, szuper fa jatekai vannak. Duplo is lehet.fa magnes laptop kretaval, jenga szeru epitos, jatekpenztar, orvosi taska, jatek porszivo,zenelo beszelo konyv. Ennek a korosztalynak van a legtobb jatek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!