4 éves kislányomnak 4 napja folyamatosan láza van mit csináljak már??
Kedden belázasodott, felhívtam az orvost, aki rendszeresen távgyógyít.. Biztos vírus csillapítsam a lázát majd elmúlik, ha nem hívjam ma.. Azóta folyamatosan 38, 7 körül, lázcsillapító kombinálva, addig jó, amíg tart a hatás majd újra fent.. Ma már 39,2. Délután hívom, mondom mi a szitu.. Oké majd hétfőn vigyem el.. Mondom de nagyon rossz állapotban van!! Erre nagy nehezen, akkor vigyem be.
Ott megvizsgálja, ledöbben, felül van fertőzve.. Antibiotikum, kúp felír..
Majd 8 körül egyszercsak 39,9 a láz. Kúp gyorsan bead.. Fél óra múlva sem történik semmi.. Gyors hűtőfürdő. Oké, láz lemegy, mehet aludni.
Most ránézek, megint forró. Lázmérés... Megint 39.8.. Gyorsan Flamborin cseppek, majd várakozás.
Már olyan gyomorgörcsöm van, 3 napja nem aludtam szinte. Flamborint kombináltam Nurofennel. Meg 200 mg os valami gyerekkúpot írt fel.
Mit csináljak? Segítsetek. Sosem volt még így a gyerek.
Mit adjak neki ami hatásos? Vajon meddig fog ez tartani?
"18. Melyik orvosi ajánlás nem javasolja, hogy csillapítsuk a lázat, ha a gyerek ROSSZUL van??"
Ne itt ventilálj. Senki sem mondta, hogy ha a gyerek szenved, akkor ne kapjon gyógyszert. Arról van szó, hogy a nagy átlag tömi a gyerekbe a gyógyszert, ha kell, ha nem, csak mert lázas, holott a láz segít. Sőt, van olyan, aki még akkor is lázcsillapítót ad a gyereknek, amikor nem lázas, hogy később ne is legyen az. Aztán meg csodálkoznak, ha elhúzódik a betegség vagy súlyosabb lesz.
21. Jaj senki csak te: “Próbálja a láz legyőzni a vírust, de a szülő állandóan csillapítja. Elhúzódó betegségek gyökéroka.”
Ha hülye vagy olvasni, illene bocsánatot kérni, és nem sértegetni a másikat. Leírta, hogy nincs jól erre elkezdtél károgni, hogy minek csillapítja a lázat. Senki nem ventilált, hanem felhívta a figyelmed, hogy baromságot mondtál 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!