Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gond ha még várok a rács...

Gond ha még várok a rács leszedésével?

Figyelt kérdés
2 éves lányom még mindig rácsos kiságyban alszik, nagyon szereti. Elég nagy ágy, ifjúsági ággyá lehet majd alakítani, szóvak bőven elfér benne. Gond ha még nem szereltem le a rácsokat?
2022. nov. 30. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinek gond?
2022. nov. 30. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem gond, mert fel fog rá mászni és átesik rajta.
2022. nov. 30. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Kinek gond ?

Ki jarkal oda be a hazatokba, es miert erdekel a velemenye ?

3,5 eves koraig racsos agyban aludt a lanyom, utana koltoztunk es lett sima agya.

2-es, ha a gyerek ki akarna maszni, mar mesfel evesen kimaszna. Az enyemnek pl. eszebe sem jutott ilyen.

2022. nov. 30. 14:40
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Az enyém kimászott már 1 évesen. Mivel kb 1.5 meter magas volt az ágy, nem akartam,hogy onnan essen a padlóra. Előbb utóbb ugyis leesett volna.
2022. nov. 30. 14:47
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem hajolgat ki a kiságyból, akkor nem gond. Ezt te tudod.

Mi pont 2 évesen cseréltük le a rácsos ágyat, mert már félő volt, hogy átesik a rácson.

2022. nov. 30. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem gond. A fiam is 2 éves lesz és még rácsos ágyban alszik. Nem tud kimászni. Nem tudom, milyen az ő ágya, mennyire van mélyen a fekvő rész, de a miénkből esélytelen kimászni. Eddig még meg sem próbálta.
2022. nov. 30. 16:06
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

Nem minden gyerek olyan hülye, hogy kimásszon az ágyból és fejre essen. Ha anyuka/apuka nem használja büntetésre a kiságyat, csak alvás alatt van benne a gyerek és kiveszi, ha kéri, eszébe se jut kimászni.

Egyébként miért lenne baj. Amíg kényelmes neki és jól alszik benne, felesleges lecserélni, átalakítani.

2022. nov. 30. 18:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Csak olvasom meg hallom innen onnan, hogy 2 évesen már rendes ágya van a gyerekeknek. Nem is próbál belöle kimászni, meg jó mély is az ágy.

Egyébként az a gyerek aki kimászik a rácsos ágyból nem hülye. Épp felfedez és nincs veszélyérzete.

2022. nov. 30. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem is 2 éves és még kiságyban alszik. Imádja. A szobájában van rendes ágy és még nem akar ott aludni.

Ha nem veszélyes én hagynám.

2022. nov. 30. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Februárban lesz 3 éves és még rácsos ágyban alszik, a 3 rúd sincs kiszedve az oldalán. Teljesen jól elvan, átalussza az éjszakát, meg sem próbál kimászni reggel, este sem akar kijönni alvás helyett,szépen elalszik egyedül. Januárban költözünk, gondolkodom akkor kapjon rendes ágyat, de lehet nem bolygatom még, elég változás lesz a költözés.
2022. nov. 30. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!