Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislanyom bepisil az oviban,...

Kislanyom bepisil az oviban, nem szol az ovonoknek ha kell neki, pedig itthon 1 eve teljesen szobatiszta, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 11:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Biztos h nem mert a bolcsiben ugyanezt csinalta

Tehat vmiert neki nehezseget okoz szolni “idegeneknek” ha a szuksegleteirol van szo

2022. dec. 2. 00:00
 22/24 Csakegysajt95 ***** válasza:
Kár hogy nem lehet otthon egy gyerek 7 éves koráig 🤷 jól tudom, 4 éves korától mindenképp oviköteles
2022. dec. 4. 11:35
 23/24 A kérdező kommentje:
De rohadt konnyen pofazol, a covid elvitte a ferjem vallalkozasat, azota kulfoldre ment dolgozni 2 hetente van itthon es h talpon tudjunk maradni nekem is vissza kellett mennem dolgozni igy muszaj volt bolcsibe adni te itelkezo vadbarom
2022. dec. 4. 14:22
 24/24 kriszpo ***** válasza:
Valószínűsítem, hogy pszichológiai probléma léesz inkább. A gyermek fél vagy szégyelli a többiek előtt, hogy neki wc-re kell mennie. Beszélgess vele sokat erről. A bugyipelenkát nem javaslom, mert az inkább ront a helyzeten. Sok gyermek van ilyen helyzetben, nem egyedi eset. Itt van pl. egy oldal ami segíthet: [link]
2022. dec. 5. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!