Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislanyom bepisil az oviban,...

Kislanyom bepisil az oviban, nem szol az ovonoknek ha kell neki, pedig itthon 1 eve teljesen szobatiszta, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 11:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Lehet h megoldhato, de ez csak tuneti kezeles, ezzel az alap problema nem oldodik meg…
2022. nov. 29. 15:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ma például volt gond az oviban?
2022. nov. 30. 18:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen
2022. nov. 30. 23:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg az ovónénit, hogy kb. kétóránként menjen ki vele a wc-re. Egyebként a kislányod szorong és ez nagy változás az életében, hogy "hirtelen" otthonról kikerülve idegen környezetben kell most lennie. Otthon játékosan pl a kedvenc babájával játszátok el azt, hogy a kislányod az ovónéni a baba pedig a kislányod akinek nagyon kell pisilni és a többit játékosan nem eröltetve vezesd rá, hogy nincs mitöl félnie. Sok sikert
2022. dec. 1. 11:42
 15/24 anonim ***** válasza:
37%
Mennyi váltóruhát szoktatok amúgy bevinni? Egyáltalán ilyenkor mit csináltok a bugyival, nadrággal? Hazaadják kimosni?
2022. dec. 1. 11:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz elképzelni ezt, hogyan lehet négyszer bepisilni egy nap. Vannak nála csere ruhák és minden ilyen után öltöztetik az óvónők? Vagy hogyan kell egy napját elképzelni? A többi gyerek nem bántja, csúfolja ezért?

Nagyon sajnálom szegényt, borzasztó érzés lehet számára.

Az óvónőknek pedig igazán lehet annyi idejük, hogy óránként rákérdezzenek kinek kell pisilni, jöjjön velem.

Inkontinenciával küzdő nagymamámmal ezt úgy oldottuk meg amikor nála laktam és éjjel párszor bepisilt, hogy megbeszéltük, mivel ő korán lefeküdt aludni, hogy éjfélig másfél-két óránként felébresztem pisilni menni és így meg tudtuk oldani.

Nem tudom mi a megoldás, de szerintem nem ő az egyetlen kisgyermek, aki ezzel küzd.

2022. dec. 1. 11:57
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Na épp ez a kérdésem nekem is, hogy akkor visztek egy teljes ruhatárat az oviba?

Ha ilyen sűrűn van tényleg bepisilés, akkor gondolom nem nagyok az "adagok".

Esetleg szárnyas betétet vagy inkontinencia betétet nem próbáltok meg, hogy azt tesztek be neki és úgy viszitek oviba? Ha be is pisil, hátha nem annyira, hogy a nadrágja is olyan legyen. Ezen esetleg gondolkodtatok, mint tüneti kezelés?

2022. dec. 1. 12:08
 18/24 A kérdező kommentje:

A negy azert extrem de elofordul. A heten eddig pl hetfo es ma nulla bepisi kedd es szerda meg 1-1.

Es igen van bent neki csere bugyi es nadrag es a dadus atoltozteti. Kerdeztem h csufoljak e masok de elvileg nem.

2022. dec. 1. 19:34
 19/24 A kérdező kommentje:
Ja es nem pr csepp megy be… teljesen elazik a nadrag
2022. dec. 1. 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom felfogni, hogy csak áll és csurgat szegénykém, amikor azt mondod, hogy az óvónénivel meg kimegy a mosdóba, ha hívja.

Nem lehetséges, hogy bántották a fiúk esetleg a mosdóban? De akár egy idősebb vagy erősebb lány is bánthatta.

Sajnos nem mindenki normális családból érkezik az oviba, mindenféle gyerek előfordul, deviánsok is, akik otthon furcsa dolgokat látnak, hallanak, tanulnak...

Érdemes lenne elvinned pszichológushoz szegényt, hátha ő meg tudja a titkát. Mert valami oka van annak, hogy otthon szobatiszta, az oviban pedig nagyon nem az...

2022. dec. 1. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!