Ha ti találnátok az utcán egy nyunyókát, akkor hol adnátok le? Mit csinálnátok vele?
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 21:06
1/11 anonim válasza:
Letenném egy közeli padra, hátha mennek keresni azon az útvonalon, ahol elvesztették.
2/11 anonim válasza:
Helyi kisgyerekes fb csoportban szokták kiírni, sok visszakerül a gazdihoz
3/11 anonim válasza:
Én is a helyi csoportban osztanám meg, nálunk van elveszett-talált csoport is. Mi hagytunk el nyunyókát, elküldtem, hogy keressük, 47-en meg is osztották (sajnos nem lett meg).
4/11 anonim válasza:
A kormányhivatalban M Cecíliának.
5/11 anonim válasza:
Saját kerület csoportjaiba kiposztolnám a facebookon.
6/11 anonim válasza:
Nekem is Cecília asszonyunk jutott eszembe amúgy... Rajta kívül tényleg használják emberek a nyunyóka kifejezést?
8/11 anonim válasza:
Én a védőnőknél, és kiírnám helyi csoportokban, hogy ott adtam le.
10/11 anonim válasza:
Ezt már sokan, sok helyen elmondták, hogy ott kell hagyni.
Nincs mindenki fenn a FB-kon és védőnőből is több van, nagy eséllyel nem jut el a tulajhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!