Gyereketek hányt már utcán/boltban?
Nem, eddig még egyik sem.
Viszont én mikor terhes voltam először, többször előfordult, hogy a semmiből jött egy rosszullét, és egy perc múlva kidobtam a taccsot. Ameddig egy perc alatt elértem, oda hánytam. 🙈
Egyszer családi karácsony alkalmával, de kivittem az előszobába, így kb senki nem látott, tudott semmit, csak, hogy hazamentünk.
Egyszer a boltban, a kasszánál, előtte elaludta kocsiban, meg mondta, hogy kicsit fáj a hasa és fizetéskor meg na..., nem kell részletzetni.
Harmadin alkalommal a gyerekügyelet folyosóján, csodásan bunkó volt a doki, nyilván nem direkt hányta el magát a gyerek. Azért vittem be, mert már napok óta szorulása volt, nem akartam még egy beöntést, erre ez történt.
Ezek nagyjából 4-7 éves kora között, szerencsére nem hányós típus, de már
15-ös vagyok, folytatás:
de már 9 éves, elér a wc-ig, ha gebasz van.
Ügyesebb, mint én, nem vagyok hányós, de a hányástól a mai napig rettegek, egyrészt, hogy ne száradjon ki, másrészt, hogy én ne kapjam el, szörnyűűűű... :-DDD
Így még nem jártunk. Bár amíg kisebb volt, akkor előfordult, hogy hányt a sok köhögéstől, de ez mind itthon fordult elő.
Olyan viszont volt egy nyaralás alkalmával mikor a szálloda éttermében vacsoráztunk, hogy minden előjel nélkül egyszer csak hangos rotyogással vállig fosta magát😅 mentségére legyen mondva, hogy csak 10 hónapos volt.
18-as vagyok.
Amikor óvodás voltam én is hánytam egyszer, pont amikor dokihoz mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!