Gyereketek hányt már utcán/boltban?
Autóból kihajolva, Zell am See "főterén"... :-D :-D
Kanyargós hegyi utak után ott lett rosszul, letekerte az ablakot, és kihajolt. :-D
Egyszer a játszótéren. Beteg volt, egy hétig otthon feküdt, sokat hányt. Mikor már két napja nem hányt, kezdett kicsit jobban lenni, szeretett volna kimenni sétálni. A teljesen üres játszótérre bementünk volna hogy egyszer lecsússzon a csúszdán, de nem jutottunk el odáig, a kerítésnél ismét hányt. Vittem haza azonnal.
Azt hittem én is jobban van, meg ugye egy hete egyikünk se tudott kimenni a lakásból, jó volt kicsit kint. Utána egyébként már nem volt baja, kellett neki a levegő.
Előfordul hogy beteg a gyerek, ilyenkor otthon kell tartani, de panelban nehéz, főleg ha erkély sincs. Boltba nem vinném, csak picit levegőzni ilyenkor.
Van viszont hogy hirtelen sokat eszik és úgy hány egy idő után, de előtte azért szólni szoktak hogy fáj a hasuk. Nálunk is előfordult, de itthon.
Jól tette az anyuka hogy rögtön kivitte, biztos ő sem szamított rá.
Nekem egyik gyerekem sem. 1 és 3 évesek.
Én viszont az első terhességem elején, Székesfehérvár főutcáján advent időszakban potom 200 ember elött igen 🤣
Egyszer a gyógyszertárban, épp a gyerekorvostól jöttünk.
De olyan ügyes volt hogy a vízautomata melletti szemetesbe hányt, abban meg volt szemeteszsák, szóval így nagy galibát nem okoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!