Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cecília nevet adnátok a...

Cecília nevet adnátok a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Ez a név a favoritom gyerekkorom óta,szerintem gyönyörű,de ugye elég bántó módon lehet csúfolni. Ismertek valakit,akinek ez a neve,esetleg viseli valamelyikőtök? Mi a vèleményetek a névről?
2022. nov. 15. 23:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva arra gondoltam, hogy ciciliának csufolnak :(
2022. nov. 19. 23:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: hát, ez nekem eszembe se jutott, pedig én aztán tudok kombinálni...🤣
2022. nov. 20. 08:01
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

Cicilia? Nekem se jutott eszembe. Ha nagyon csúfolni akarják, bármivel tudják csúfolni, a gyerekek ilyenek. Felnőtt korban meg már nem szokás csúfolódni.

Az ember igyekszik olyan nevet adni a gyerekének, ami nem ad magas labdát csúfoláshoz, de ennyire nem kéne miatta aggódni.

2022. nov. 20. 10:03
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor örülök, hogy másnak nem ez az első gondolata a csúfolás lehetőségre.
2022. nov. 20. 22:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép név, nekem mindig Cecily jut eszembe a Váratlan utazásból róla. Mondjuk nekem az Apollónia (pár hónapja volt kérdés is) és Fruzsina nevek is nagyon tetszenek.
2022. nov. 21. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!