Tűztövis került a szájába, mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Ma délután pár tűztövis bogyót kiszedtem a lányom szájából. Nem hinném, hogy lenyelte, mert soha semmit nem nyel le, "csak" minden sz@@@rt a szájába vesz, mégis nagyon izgulok. Ha lenne baja (ez olyan 6körül történt este) már előjött volna? Már lefeküdt aludni, de mégis aggódok mi van ha baj van?!
2010. szept. 28. 21:56
1/5 anonim válasza:
A tüztövisböl egyes helyeken készitenek lekvárt, meg szörpöt, nem mérgezö, csak elég keserü. Tehát ne izgulj, nem lesz töle baja.
2/5 A kérdező kommentje:
ez érdekes, mert rengeteg helyen olvasni a neten, hogy igenis mérgező. Szerintem te a homoktövissel kevered, abból tényleg készül sokminden.
2010. szept. 28. 22:12
3/5 anonim válasza:
Miért nem hívod fel a gyerekorvost?
4/5 anonim válasza:
Az elsö vagyok, nem a homoktövissel keverem, de ha nem hiszel nekem, akkor kerdezd meg az orvost.
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este felhívtam még gyorsan a Heim Pál toxikológiai zöld számát : 06-80-201-199 és a válasz:
IGEN, MÉRGEZŐ, bár inkább csak gyomorproblémákat, hasmenést, hányást okoz, tehát nem halálos. Elmondták mi a teendő ha panasz lenne (aktív szén vízben oldva, megitatni).
2010. szept. 29. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!