Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szeret hordani masodikos...

Mit szeret hordani masodikos kislanyod?

Figyelt kérdés

Milyen ruhakat hord szivesen?

Még inkabb "kislanyosakat", vagy az mar ciki a suliban es inkabb mar mini-nőcisen oltozne.

Nalunk a mesefiguras dolgok azonnal tiltolistasak lettek, ahogy iskolas lett. Mostmar inkabb a "nagyosabb" fazonu cuccokat kedveli, cipobol is mar inkabb a feketet valasztja, kabibol is ciki mar a rozsaszin stb...eddig utalta a farmert, most meg mindig azt hord:D nalatok hogy van ez?

2022. nov. 6. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Mi az a kabi?

Egyébként hála az égnek normális gyerek. Mesefigurás cucca sose volt, ő a cicás mintákért rajongott és továbbra is szereti. Hord mindent: farmer, melegítő, vastag leggings. A kék a kedvenc színe, nem a rózsaszín. De éppenséggel "old rose" színű kabátot vettem neki, elfogadta. Nélküle vásárolok, tudom az ízlését.

2022. nov. 6. 19:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Kabi= kabát :D
2022. nov. 6. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Szintén minden mese figurás vagy.gyerekes minta tiltólistás. Azt vettem észre hogy mióta elkezdődött a suli nagylány akar lenni. Mindenből az kell neki
2022. nov. 6. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Az enyémnél a második osztály volt az átmeneti időszak. Elsőben még egyértelműen a rózsaszín, flitteres, mesefigurás ruhák mentek, és ha tehette csak szoknyában járt. Másodikban kezdett ez elmaradozni, harmadikra pedig egyáltalán nem volt mar hajlandó kislányos ruhákat felvenno.
2022. nov. 6. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Ötödikes, és még mindig ugyanazt hordja, mint kb 3 éves kora óta. Cicagatya, póló, kapucnis pulcsi. Mivel oviban sem preferálta annyira az elzás cuccokat, így a minták sem változtak igazán.

A nővére hetedikben kezdett el új ruhákat kérni.

2022. nov. 6. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Az enyém 6 éves múlt, ami minden nap van rajta, az a nadrágvastagságú leggings (fekete, sötétkék, sötetzöld, de van pasztell lila és rozsaszín is), és kötött pulcsi, alatta póló. Az Elzás cuccokat 2-5 éves korában szerette, azóta nem kérte,hogy olyat vegyünk. A csillogó, flitteres dolgokat imádja, feketében is. Az állatmintás pólókat szereti, meg az egyszarvúkat is. Nem tiltok neki semmit, a mesefigurákat sem tiltanám, ha azt szeretne.

Nyáron már volt, hogy "nőcis" ruhákat akart,crop topot, de azt végül megsem vette fel. De volt fekete rövidnaci-top szettje, azt imádta.

2022. nov. 7. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Mesefigura, cuki kiscica és társai kizárt… bár a meseminta sosem volt nála sláger, 1-2 ilyen darabja volt csak, az is 3-4 éves korban.

Szereti a feliratosat, pöttyöset nagyon, meg az egyszínűeket.

Cipő az nála fehér, próbál is rá vigyázni, több kevesebb sikerrel… legtöbb szín az a “hologram” lehet benne. Általában sportcipőben jár.

Télen is azt választaná, de mínuszokban és hóban nem lehet. Fekete csizmája van, 2 hete vettük.

Kabátból minél rövidebb fazon legyen, a többi gáz, ezt nem engedem, van is hiszti. Legalább fenék alá kell hogy érjen. Színben nem válogat, bár szerintem rózsaszín sosem volt.. barna, fekete, sárga, bordó - jelenleg ilyen színűek vannak.

Farmert hord leggyakrabban, melegítőt nem hajlandó felvenni, otthon sem, de ez kicsiként is így volt, legginset szerette, de most már az nem divat állítása szerint. Harisnya-ruha kombó hódít, szoknya kizárva.

Sapka 2 éve eltűnt a ruhatárjából, nem tudok mit tenni, feladtam a harcot. Füle még sosem volt begyulladva, nem tudja milyen rossz…

2022. nov. 7. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a mesefigura hagyján...volt egy időszak, amikor a rokonságban lévő tinilányoknál a bajuszminta hódított. Bajuszos póló, bajuszos tolltartó, bajuszos pénztárca..és már felsősök voltak. Ezt sosem értettem :D De bármi divatba jöhet, és akkor nyilván azt fogják követni.
2022. nov. 7. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!