Van kettő gyermekem egy fiú aki 3 èves ès egy lány aki 5 èves ès azt szeretnèm hogy tanuljonak legyen valami szakmájok tanár vagy valami más amiből meg tudnak èlni?
5 válaszolonak nekem szüleim se mesét nem olvastak se nem foglalkoztak velem ,se kirándulni nem vittek. ilyett az egyik nagymamám csinált velem az iskola szünetben.
viszont nekem 3 gyerekem van és én mesėt olvastam mig kicsik voltak ,kirándulni megyünk ,sütünk együtt.
pont azėrt hogy felnőve gyerekeimnek jó emlékei legyenek.
Nem kell semmi extra foglalkozás ennyi idős korban még. A gyerek agya attól fejlődik, hogy játszik. Tehát ne üljön a tévé előtt, menjen ki az udvarra fára mászni, biciklizni, ugróiskolázni.
Egyébként meg a legtöbb szülő dolgozik, szóval másoknak sincs ideje annyira foglalkozni velük. A gyerekek fejlődnek maguktól is, ha normális körülmények között élnek, nem kell erre annyira ráparázni. Az oviban is vannak foglalkozások.
Azt nem értem én sem, hogy miért jár a kisebbik oviba, 3 éves kortól elvileg kötelező.
#14: nem tudjuk, hogy hol élnek és hogy arrafelé milyen az ovi. De van egy tippem, hogy az se túl jó.
Mindenképp érdemes lenne olvasni nekik minden nap, és legalább napi fél órát játszani velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!