Orrmandula és garatmandula kérdés?
Én vagyok az az anyuka, aki kérdezte, hogy zajlik a műtét.
Írtam, hogy meg tagadhatom-e a garatmandula műtétet, mivel a gyereknek (4eves), légzés kimaradása van, nagy orrmandula miatt, és a doktornő azt mondta így akkor kiveszi a garatot is.
Azóta beszéltem vele, és azt mondta, hogy dönthetek úgy, hogy csak orrmandula műtét, viszont ő azt nem vállalja, mivel az orrmandula kivétele nem fogja megszüntetni a légzéskimaradast, és altatás után a gyerek FULLADNI fog.
A gyereket megvizsgálta egy magán fül orr gegesz még a doktornő előtt, és azt mondta , hogy a garatot nem kell kivenni.
Mit gondoltok? Teljesen tanácstalan vagyok . Egybe így félek a vérzés szövődményétől is.
Szia
Bocsi a garat kivételéhez nem értek. 3 éves volt a fiam az orr mandula kivételénél és egyúttal a garatot csak lefelezték mert nagyon nagy volt neki.
Így 1 éjszakát voltunk bent a kórházban.
Azon kivűl h 2 napig nem ivott és evett semmi baja nem volt .ez a heim pál kórházban volt.
Lehet jobb lenne egy harmadik orvost is megkérdezni.
És milyen hátránya lenne a garatmandula kivételének? Miért nem akarod?
Ha aki műteni fogja, azt mondja, hogy csak az orrmandulaműtét nem fogja megszüntetni a problémát, akkor szerintem jó, ha kiveszik a garatmandulát is. Felesleges szenvedés lenne, ha nincs is semmi eredménye.
A magán hiába mondja, hogy nem kell kivenni, ha nem ő műti, meg nem hozzá jártatok kivizsgálásra.
Életem legjobb dolga volt mikor kivették a garat mandulámat, ugyanis a doki azt mondta anyáménak a gyorsabb gyógyulás érdekében sok fagyit egyek mert a seb a garatban hamarabb összehúzódik a hidegtől .
Ez 1979-ben volt akkor, volttam 6-éves székbe beültettek a székhez kötözték kezem, lábam egy bőrkötény elém, nővér hátulról tartotta a fejem a doki meg műtött.
8
Nem a Heim Palban fogjak műteni, hanem a nyíregyházi kórházban. A Heim Palban az alvás vizsgálatot csinálták neki, ahol az volt a diagnózis, hogy ful orr gégészet beavatkozás javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!