Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándékot vennétek egy...

Milyen ajándékot vennétek egy 4 éves lánynak ha már mindene meg van?

Figyelt kérdés
A húgom lánya 4 éves, már előre gondolok a karácsonyra. A probléma az, hogy mindene meg van már vagy ha valamit meglát azonnal meg is kapja. Szóval kívánság lista egyátalan nincs. Rajzolni színezni szeret de max 20 percig. Társasjátékból is bőven van neki, a húgom szerint inkább valami olyan kellene amivel egyedül is el játszik mert szinte mindig kell mellé valaki aki vele foglalkozik. Ti mit vesztek majd az ekkora gyereknek?
2022. nov. 2. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
A lányom playmobil lovakat kapott pár figurával, istallóval és gyakran játszik vele egyedül. Ha az unokahúgodnak van kedvenc meséje, annak a playmobil verzióját is érdemes megkeresni, azzal könnyebben elindulhat.
2022. nov. 2. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Play-doh szett?
2022. nov. 2. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Kislányom 4 éves. Eddig ezeket vettem meg/ néztem ki Neki:

-Washimals (színezhető, kimosható állatkák)

-Interaktív világtérkép, amely kvízjáték is egyben.

-csillámos festék

-Lepkeszárnyú Barbie

-Téli overál, Csizma, sapka, sál szett

-Játék pénztárgép

-Játék takarítókocsi

-szivárványos, sétáló unikornis

(Ez Mikulásra, és Karácsonyra is)

2022. nov. 3. 00:50
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Akkor vásároljatok neki belépőjegyet (moziba, játszóházba vidd el, stb), azaz új élményt, bár ugye ehhez érdemes előre egyeztetni a gyerek szüleivel.
2022. nov. 3. 01:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Olyan nincs ,hogy mindene megvan.😆 Olyan mennyisegu jatek kinalat van, hogy en a vegere se erek, nem tudom atnezni, mit kene vegyek a sajatjaimnak. Kerdezd meg a szuleit. Az a legtisztabb, linkeljek be neked mit vegyel.
2022. nov. 3. 05:50
 6/8 anonim ***** válasza:

4 éves kislányom akinek szintén “mindene megvan” most ezeket fogja kapni elosztva a családtól:

- Disney Animator babák amik még hiányoznak a kollekcióból

- LOL Surprise / OMG baba / LOL mintás ruhák / repülő

- szép ruha nagy pörgős szoknyával

- könyvek, kreatív eszközök

- óriás 70 cm-es Barbie

- babaház berendezés: tanterem, hálószoba emeletes ággyal, ikerbabakocsi

Szerintem is kérdezd meg a szüleit, az a legegyszerűbb és akkor elkerülöd az esetleges duplikációt is.

2022. nov. 3. 07:14
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Lego vagy esetleg vmi hangszer? Én ezeket nézetem ugyanennyi idős lányomnak.
2022. nov. 3. 08:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Remélem még aktuális.

LED rajztábla. Lego duplo, amiben építeni való képek is vannak. Mágikus jinn(használtan), interaktív kutyus/cica, vagy van ilyen magától mászkáló nyuszi, ami "gurulva közlekedik" szimatol meg megfordul, az cuki, azt imádta a gyerekem, kb tenyérnyi, és van hozzá hörcsögkerék is, építhet neki pályát.

Ami leköti, fürdőkrétaszappan, had fesse be magát vagy a csempét fürdésnél. Vannak ilyen szivacsok, amik fürdésnél ragadnak a csempére(vizes csempére), képeket lehet belőle kirakni, pl virágot.

Aztán van még ami bevált.. főzőkonyha műanyag ételekkel(ha ketté tudod vágni mégjobb) mély és lapostányérokkal, edényekkel, fogókkal. Imádott teríteni, főzni. Van ilyen ikeás színezhető plüss textilfilccel, de azt hiszem hátizsák meg ágynemű is van, azt szeretni fogja. Az enyém még nagy csattos volt, még 8 éves de még most is a plüsseire csattolja a hajdíszeit, csatjait. Veszel neki egy csomót, és megmondod, hogy a plüssöknek van, minden füllel, szőrrel rendelkezőn rajta lesznek, és mivel csak 4 éves, jó sokáig fog tartani(és fejleszti a finommotorikát). Gondolom van egy zsák plüsse.

Ami jó még, müllerben kapni szalagot, ilyen gimnasztikait. Azzal tud parádézni egyedül, amíg az anyja bármit csinál, ilyen kicsinek kb 2 méteres kell, olyan 600 ft a müllerben.

Van még egyensúlyozó tálca, azzal sokáig elvannak, de szőnyegre kell tenni, nehogy elcsússzon a kövön.

Igazából a 20 perc önálló játék pont jó egy ekkora gyereknek, játszótérre kellene vinni többet.

2022. nov. 6. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!