Kisfiam napi 1.2 liter folyadékot szokott meginni, ebbe benne van reggel és este 3-3 dl kakaó és tegnap ezeken kívül 1dl ha ivott a kakaón kívül. Estére hőemelkedése lett 37.5 ami 1 órán át tartott és azóta sincs. ?
Ez a hirtelen hőemelkedés lehetett a kevés folyadék beviteltől ?
3 éves kisfiú
De áruld már el, sértődés helyett miért nem inkább elgondolozol azon, jót teszel-e a gyerekeddel? Tényleg ennyire nem érdekel?
Igen, az én gyerekem 95%-ban szűrt vizet iszik - ilyen csaptelepünk van -, alkalmanként persze kap egy kis szörpöt vagy gyümölcslevet, mert nem vagyok görcsös.
De az, hogy egy gyerek napi fél liter kakaót igyon, pláne, hogy az a napi folyadékmennyisége fele, az nagyon egészségtelen. Nem igaz, hogy 2022-ben még mindig ennyire lesz*rom módon nevelnek a szülőkkel.
23-as az ő gyereke biztos almát rágcsál szűrt vízzel addig ameddig a többi gyerek jó ízűen eszi az édességet az oviba.
És amúgy énis kakaót ittam egész kicsi koromtól kezdve éveken keresztül sőt a testvéreim is és tökéletesen egészségesek vagyunk.
Én le is zárnám ezt itt már röhej
Nem szarom le a gyermekem egészségét azzal hogy engedem a kakaót.
Örülök hogy ti tökéletes anyukák vagytok csak így tovább!!
Ja és ebbe semmi sértődöttség nincs !
#23 Kikérem magamnak, én csak a 19-es hozzászólást írtam! De azt jól sejted, hogy a gyerekeim nem kapnak se kakaót, se kubukát, és nem azért mert egészségtelenek lennének, hanem mert nem veszek ilyen nyomigyerek italokat. Vendégségben nyilván azt esznek-isznak amit akarnak.
#25: már harmadjára zárod le, de valahogy mégis itt pampogsz még mindig
26. persze csak azt az egy kommentet, aham.
szegény gyerek vendégségben gondolom falja a nasit mintha nem lenne holnap, igazából ezzel a görcsös tiltáskával lehet megágyazni az igazi evészavarnak. 👍
Én nem tiltom, hanem mértékkel adom, vágod a különbséget? :)
Kakaót mondjuk tényleg egyáltalán nem iszik, feleslegesnek szoktam rászoktatni is, de naponta-kétnaponta egyszer kap valami kis joghurtot, csokit ÉS ezenkívül normálisan eszik.
Mert ugye nem felejtsük el, hogy átlaganyuka a napi kakaó mellé tolja még a cukros péksütit reggelire, legócskább gyümölcsjoghurtot tízóraira, ebéd után a dörmit, chipset és még a többit :D
Nem tudom, honnan jön ez, hogy ha valaki odafigyel és nem tömi a gyereket, akkor biztos semmit soha nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!