Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam napi 1.2 liter folyadé...

Kisfiam napi 1.2 liter folyadékot szokott meginni, ebbe benne van reggel és este 3-3 dl kakaó és tegnap ezeken kívül 1dl ha ivott a kakaón kívül. Estére hőemelkedése lett 37.5 ami 1 órán át tartott és azóta sincs. ?

Figyelt kérdés

Ez a hirtelen hőemelkedés lehetett a kevés folyadék beviteltől ?

3 éves kisfiú

2022. okt. 31. 14:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%

De áruld már el, sértődés helyett miért nem inkább elgondolozol azon, jót teszel-e a gyerekeddel? Tényleg ennyire nem érdekel?

Igen, az én gyerekem 95%-ban szűrt vizet iszik - ilyen csaptelepünk van -, alkalmanként persze kap egy kis szörpöt vagy gyümölcslevet, mert nem vagyok görcsös.

De az, hogy egy gyerek napi fél liter kakaót igyon, pláne, hogy az a napi folyadékmennyisége fele, az nagyon egészségtelen. Nem igaz, hogy 2022-ben még mindig ennyire lesz*rom módon nevelnek a szülőkkel.

2022. nov. 2. 15:58
 22/31 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem gondoltad volna, hogy kioktatás lesz belőle, akkor nem járhatsz ide valami gyakran... Teljesen alap dolog errefelé, és gyakran még jogos is, mint például most. Az önérzeteskedést jobb félretenni ezen a fórumon. Ha kiírsz egy kérdést, arra őszinte reakciókat fogsz kapni akkor is ha nem tetszik. Nyugi, egyikünk se fogja elvenni a gyereked kakaós korsóját...
2022. nov. 2. 16:59
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
a kakaós korsózó válaszolónak - aki képes oldalakon át mantrázni a hülyeségét - a gyereke gondolom dörmikét meg kubukát sem eszik/iszik, akkor se ha az ovistársak szülinapra ilyet visznek. sőt a te gyereked ezek helyett is gyümölcsöt visz szűrt vízzel igaz? 😂😂
2022. nov. 2. 20:26
 24/31 anonim ***** válasza:
Én egész gimnazista koromban 1 liter kakaóval indítottam a napot, és most nem túlzok. 1 literes kakaó, műzlivel. Minden egyes nap,évekig. Se túlsúlyos nem voltam,se cukorbeteg nem lettem,se semmi.
2022. nov. 2. 23:45
 25/31 A kérdező kommentje:

23-as az ő gyereke biztos almát rágcsál szűrt vízzel addig ameddig a többi gyerek jó ízűen eszi az édességet az oviba.

És amúgy énis kakaót ittam egész kicsi koromtól kezdve éveken keresztül sőt a testvéreim is és tökéletesen egészségesek vagyunk.

Én le is zárnám ezt itt már röhej

Nem szarom le a gyermekem egészségét azzal hogy engedem a kakaót.

Örülök hogy ti tökéletes anyukák vagytok csak így tovább!!

Ja és ebbe semmi sértődöttség nincs !

2022. nov. 3. 06:58
 26/31 anonim ***** válasza:

#23 Kikérem magamnak, én csak a 19-es hozzászólást írtam! De azt jól sejted, hogy a gyerekeim nem kapnak se kakaót, se kubukát, és nem azért mert egészségtelenek lennének, hanem mert nem veszek ilyen nyomigyerek italokat. Vendégségben nyilván azt esznek-isznak amit akarnak.

#25: már harmadjára zárod le, de valahogy mégis itt pampogsz még mindig

2022. nov. 3. 08:44
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

26. persze csak azt az egy kommentet, aham.

szegény gyerek vendégségben gondolom falja a nasit mintha nem lenne holnap, igazából ezzel a görcsös tiltáskával lehet megágyazni az igazi evészavarnak. 👍

2022. nov. 3. 10:35
 28/31 anonim ***** válasza:
53%
27-es, ez olyan hülyeség..... Mi gyerekkorunkban nagyon szegények voltunk, szó szerint nem kaptunk szinte soha édességet, a hétvégi gyümölcsjoghurt ünnepnek számított, ilyet, hogy csoki, chips vagy bármi max. alkalmakkor kaptunk, mégsem lettünk édességzabáló evészavarosak, szimplán nem vagyunk édesszájúak.
2022. nov. 3. 10:50
 29/31 anonim ***** válasza:
28. ez is pont olyan hülyeség… mi van ha a tiéd pedig édesszájú lenne, csak azért nem tömi befelé mert tiltod neki? amint nem látod, nem lesz ráhatásod, lesz lehetősége megoldja suttyomban.
2022. nov. 3. 16:12
 30/31 anonim ***** válasza:
33%

Én nem tiltom, hanem mértékkel adom, vágod a különbséget? :)

Kakaót mondjuk tényleg egyáltalán nem iszik, feleslegesnek szoktam rászoktatni is, de naponta-kétnaponta egyszer kap valami kis joghurtot, csokit ÉS ezenkívül normálisan eszik.

Mert ugye nem felejtsük el, hogy átlaganyuka a napi kakaó mellé tolja még a cukros péksütit reggelire, legócskább gyümölcsjoghurtot tízóraira, ebéd után a dörmit, chipset és még a többit :D

Nem tudom, honnan jön ez, hogy ha valaki odafigyel és nem tömi a gyereket, akkor biztos semmit soha nem ad.

2022. nov. 3. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!