Kisfiam napi 1.2 liter folyadékot szokott meginni, ebbe benne van reggel és este 3-3 dl kakaó és tegnap ezeken kívül 1dl ha ivott a kakaón kívül. Estére hőemelkedése lett 37.5 ami 1 órán át tartott és azóta sincs. ?
Figyelt kérdés
Ez a hirtelen hőemelkedés lehetett a kevés folyadék beviteltől ?
3 éves kisfiú
2022. okt. 31. 14:23
11/31 anonim válasza:
35+ vagyok, vagy cukros teát vagy kakaót ittam minden reggel, még gimiben is. általános végéig este lefekvéskor ittam kakaót is. hasnyálmirigyem, cukrom, étkezési szokásaim köszönik szépen rendben vannak. sőt a fogaim sem rohadtak ki. ennyi idős létemre még tömésem is csak 2 van…
12/31 anonim válasza:
Oké 11, te egy ember vagy a több milliárdból. Viszont sokan vagyunk akik cukorbetegek lettek a hanyag étkeztetéstől, gyomorproblémáink és rossz fogaink vannak.
13/31 anonim válasza:
Ja, hát ez olyan, hogy 100-ból egy ember akkor is él 90 éves korig, ha végigbagozza az életét. De a többi 99-nek 50 évesen már csupa kátrány a tüdeje, rákos lesz, embóliát kap a dohány okozta érszükület miatt.
A magyar gyerekek 60%-a elhízott, pont ezért, mert a sok felelőtlen anyuka szerint lehet őket így etetni...
14/31 anonim válasza:
És az a durva, hogy anyuka még itt is magyaráz meg kiakad ahelyett, hogy elgondolkodna, mit tesz a gyerekével. De nem is fogja fel vagy nem érdekli...
15/31 A kérdező kommentje:
A 4 es válaszolónak köszönöm a válaszát a többieknek pedig további jó okoskodást kívánok.
2022. nov. 1. 14:07
16/31 anonim válasza:
a gyerekkori kakaó ivástól rohadtak ki a fogaitok nem a rossz szájhigiéniától, mi? na ne… 😂
17/31 anonim válasza:
Dehogy...szép is lenne,ha lázasak lennénk azért,mert nem iszunk eleget. Ilyen nincs. 37.5 az elég magas (úgy ertem, azt már bőven megérezni, én 37 fokosan már rosszul vagyok), szóval virus okozta valószínűleg.
18/31 anonim válasza:
A 37,5 az éppenhogy csak hőemelkedés. 37 az meg semmi 😅😅
19/31 anonim válasza:
Napi 6 deci kakaó :DDD Jó a huzatja a gyereknek! Kólát még nem szereti? Három éves nagyfiú már, ideje lenne azt is elkezdeni
20/31 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű kérdést tettem fel .
Nem gondoltam volna hogy kioktatás lessz belölle.
Gondolom azok akik írtak mindenkinek csak és kizárólag vizet iszik a gyereke éjjel nappal és semmi mást és abból is az áyványvizet meg a tisztítottat mert hogy a csap víz sem egészséges.
Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat.
2022. nov. 2. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!